Antena Căutare

Bucureștiul va avea un teatru temporar! Care va fi rolul acestuia?

Primăria Capitalei pune la cale realizarea unui teatru temporar, dar mulți se întreabă acum care va fi rolul acestuia.  Acesta va fi destinat instituţiilor care nu au săli de spectacol moderne sau au demarat lucrări de reabilitare, modernizare şi consolidare.

Primăria Capitalei pune la cale realizarea unui teatru temporar, dar mulți se întreabă acum care va fi rolul acestuia. Acesta va fi destinat instituţiilor care nu au săli de spectacol moderne sau au demarat lucrări de reabilitare, modernizare şi consolidare.

„Se împuterniceşte Instituţia Primarului General prin aparatul de specialitate să demareze procedurile legale în vederea proiectării şi realizării obiectivului de investiţii «Teatru temporar»”, prevede proiectul de hotărâre.

Proiectul se află pe ordinea de zi a şedinţei de joi, 11 august, a Consiliului General.

„Prin realizarea obiectivului de investiţii ‘Teatru temporar’, Municipiul Bucureşti doreşte să rezolve o problemă majoră şi să se înscrie într-o direcţie de inovaţie arhitecturală ce poate fi transformată în capital de imagine şi turistic al oraşului.

Există numeroase studii de caz pe plan internaţional despre beneficiile pe care le aduc investiţiile în infrastructură culturală şi mai ales în crearea aşa numitelor ‘land-mark-uri’: clădiri sau monumente cu arhitectură deosebită”, se arată în raportul de specialitate, arată b365.ro.

Potrivit Municipalității, multe teatre bucureştene nu îşi pot utiliza propriile săli, din cauza problemelor legate de rezistența la cutremur sau siguranță în caz de incendiu.

Veste excelentă pentru tinerii căsătoriţi! Vor putea primi lunar bani de la stat pentru plata chiriei... Galerie foto de colecţie! Imagini de la funeraliile Reginei Maria, cea mai iubită suverană a României: "Apusese mar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x