Antena Căutare

Ca în vestul sălbatic! Polițist, amenințat de un tânăr de 17 ani: „Vei plânge! Îţi ştiu fiica, o violez şi îi tai gâtul“. Cum a reacționat agentul

Un tânăr de 17 ani este acuzat că a agresat doi agenţi de Poliţie, pe unul dintre aceştia ameninţându-l că îi va viola şi ucide fiica.

Un tânăr de 17 ani este acuzat că a agresat doi agenţi de Poliţie, pe unul dintre aceştia ameninţându-l că îi va viola şi ucide fiica.

În urmă cu câteva zile, Alex Constantin Cojocaru a fost trimis în judecată, fiind acuzat de ultraj. Tânărul a sunat la 112 şi a reclamat că a fost ameninţat de proprietarul unui bar. Când a fost interogat, a spus că nu are nicio problemă cu nimeni şi că, de fapt, nu s-a întâmplat nimic, înjurându-i pe polițiști. Tânărul a fost, imediat, condus la dubă.

Pe timpul deplasării, inculpatul era agitat şi l-a ameninţat pe agentul şef R. Mihai spunându-i că o cunoaşte pe fiica sa şi ştie el ce o să-i facă încât poliţistul să plângă. După ce au ajuns la sediu, inculpatul Cojocaru Constantin Alex a început să se manifeste agresiv fizic şi verbal, gesticulând cu mâinile prin aer şi, totodată, adresând ameninţări cu moartea la adresa agentului şef de poliţie R. Mihai şi a familiei acestuia”, se arată în actul de acuzare, potrivit Adevărul.

Eliberat pentru a semna procesul verbal de sancţionare, băiatul a devenit violent, ameninţând că o va viola pe fiica poliţistului Mihai R. şi îi va tăia acesteia gâtul.

Sursa foto: Adevărul

Vești proaste despre unul dintre militarii răniţi în Afganistan! A fost transportat de urgență în Germania... O mamă și copilul ei, în vârstă de numai un an și jumătate, s-au prăbușit într-o râpă de zece metri. Fetița de 11 ani, o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x