Antena Căutare

Când se reia circulația normală a autobuzelor, în București! STB, anunț de ultimă oră! Reguli stricte! Călătorii vor trebui să aibă și ochii acoperiți!

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că circulația normală a autobuzelor se va relua, din 18 mai, dar cu unele reguli stricte pentru călători.

Când se reia circulația normală a autobuzelor, în București! STB, anunț de ultimă oră! Reguli stricte! Călătorii vor trebui să aibă și ochii acoperiți!
Se reia circulația normală a autobuzelor! STB, anunț de ultimă oră! Reguli stricte! Călătorii vor trebui să aibă și ochii acoperiți!

Societatea de Transport Bucureşti va scoate în traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant, astfel că transportul în comun va funcţiona la capacitate maximă, anunţă Primăria Capitalei.

Ce reguli le vor fi impuse călătorilor, pentru protejarea împotriva noului coronavirus. Vor trebui să aibă și ochii acoperiți!

În autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele din Bucureşti, călătorilor li se recomandă să îsi protejeze nasul şi gura cu măşti medicale sau confectionate din material de bumbac, dar şi ochii, cu ochelari (de vedere sau de soare).

Cât poate trăi coronavirusul în părul tău! Ar trebui să îl speli după fiecare ieșire din casă? Explicațiile specialiștilor. „Atenție!”

Accesul în mijloacele STB va fi însă limitat: călătorii vor putea ocupa numărul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum şi un rând în picioare, respectând distanţa regulamentară de 1,5 metrou, potrivit Mediafax.

Informație bombă despre COVID-19! De când circulă noul coronavirus, de fapt, în Europa! Toate calculele au fost date peste cap!

Urcarea călătorilor în autovehiculele STB se va face doar pe uşa din faţă, iar coborârea pe celelalte uşi.

Pentru respectarea noilor reguli de acces în mijloacele de transport în comun, în punctele cu trafic intens, călătorii vor fi îndrumaţi la accesul în vehicule de către controlorii STB, sprijiniţi de Poliţia Locală. Instituţia transmite că toate vehiculele şi staţiile de aşteptare sunt dezinfectate cu substanţe care distrug virusurile.

La ce preț vom găsi măști de protecție în farmacii din 15 mai! De la această dată va fi obligatorie protecția în spațiil... Prognoză îngrijorătoare privind seceta din România: deficitul apei din sol este un semnal de alarmă! Care sunt efectele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x