Antena Căutare

O candidată la Medicină a fost dată afară din examen din cauza unui mesaj RO-ALERT! „A fost eliminată”

O candidată la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității Oradea a fost dată afară din examen, vineri, după ce a primit un mesaj RO-ALERT și s-a descoperit astfel că avea telefonul mobil asupra ei. 

O candidată la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității Oradea a fost dată afară din examen, vineri, după ce a primit un mesaj RO-ALERT și s-a descoperit astfel că avea telefonul mobil asupra ei.

Candidata la Medicină a fost prinsă cu telefonul mobil asupra ei când a primit mesajul RO-ALERT, întrucât aceste mesaje trimise de DSU sună chiar dacă telefonul este pus în modul silențios.

„Am avut o candidată la Medicină care a fost eliminată din examenul scris după ce a fost prinsă având asupra sa un telefon mobil. A primit un mesaj RO ALERT astfel că a fost depistat telefonul. Li s-a explicat înainte candidaților că nu au voie să intre cu telefoanele mobile și cu niciun alt tip de echipament electronic în sală, scrie și în regulamentul de admitere acest lucru”, a spus Florian Bodog, președintele comisiei de examen și fost ministru al Sănătății, potrivit Mediafax.

El a precizat că absolventa de liceu se va putea înscrie, din nou, în toamnă, dacă vor mai rămâne locuri libere.

Potrivit lui Florian Bodog, la Medicină s-au înscris 932 de candidați pe 144 de locuri. Rezultatele la examen se vor afișa în cursul zilei de vineri.

Citește și: RO-ALERT: Ce trebuie să știi despre sistem și cum se face activarea aplicației

Terapia cu câini pentru deţinuţi! Un nou program naţional! Cum ajută această interacțiune grupurile de risc... Rezultate Medicină 2019. Facultate cu locuri libere la UMF Cluj-Napoca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x