Antena Căutare

Captură uriașă! DIICOT: 13 kg de canabis, găsite la doi traficanţi de droguri din Capitală

Procurorii DIICOT au capturat 13 kilograme de canabis, în urma unor percheziţii efectuate la doi traficanţi care aduceau droguri din Spania.

Procurorii DIICOT au capturat 13 kilograme de canabis, în urma unor percheziţii efectuate la doi traficanţi care aduceau droguri din Spania.

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog au efectuat, miercuri şi joi, două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti, precum şi acţiuni de prindere în flagrant a doi inculpaţi în vârstă de 33 de ani şi 38 de ani.

În locuinţele celor doi au fost găsite aproximativ 13 kilograme de canabis, 8.360 de euro, 7.450 de lei, 6 cântare electronice de mare precizie, acte de identitate false.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, cei doi au efectuat transporturi lunare de canabis din Spania, prin intermediul unui serviciu de coletărie, timp de aproximativ un an, fiecare asemenea transport cântărind între 10 şi 15 kilograme. De asemenea, în activitatea infracţională erau folosite acte de identitate falsificate.

Drogurile erau vândute consumatorilor din Bucureşti la preţul de 5.000 euro/kg, fiind obţinute importante beneficii financiare.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul DIICOT.

Previziune sumbră pentru România, lansată în urmă cu puțin timp: ” 4.000 de morți în cazul unui cutremur major, în Bucur... Prognoza meteo pe TREI LUNI. Avertismentul specialiştilor: Urmează o perioadă lungă de SECETĂ şi temperaturi caniculare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x