Antena Căutare

Carabinierii italieni au găsit-o pe Anișoara, româncă dispărută în urmă cu o lună în Italia. Starea în care a fost descoperită, cutremurătoare! Va avea nevoie urgență de psiholog

O româncă în vârstă de 59 de ani a dispărut fără urmă în Italia, acum mai bine de o lună, a fost găsită de carbinierii italieni.  Familia ei a primit veștile bune, mai ales că nu excludea posibilitatea ca femeia să fi murit între timp.

O româncă în vârstă de 59 de ani a dispărut fără urmă în Italia, acum mai bine de o lună, a fost găsită de carbinierii italieni. Familia ei a primit veștile bune, mai ales că nu excludea posibilitatea ca femeia să fi murit între timp.

O adolescentă în vârstă de 14 ani a dispărut de acasă! Părinții sunt disperați și au cerut ajutorul polițiștilor

Anișoara Avram a fost găsită, iar anunțul a fost făcut chiar de către fiica ei, Andreea. "Am găsit-o. Era la Rimini. O persoană mi-a scris în privat că ar fi văzut-o pe mama, dar nu era sigură 100%. Dar s-a dovedit a fi chiar ea", a scris fiica Anișoarei pe internet.

Carabinierii italieni au găsit-o pe Anișoara, româncă dispărută în urmă cu o lună în Italia. Starea în care a fost descoperită, cutremurătoare! Va avea nevoie urgență de psiholog

Tânăra a stat de vorbă și cu presa românească din Italia și a spus că mama ei a dormit la un centru pentru primirea persoanelor fără adăpost, dar că nu își amintește mai nimic din ce i s-a întâmplat în ultima luna.

"Nu mai știe nimic. Mergem mâine la psiholog și apoi la un control de specialitate și vom vedea ce ne spun", a spus fiica Anisoarei.

Anișoara Avram este din Fântânele, județul Suceava și a dispărut în Italia pe 24 martie 2018. Ea lucra că îngrijitoare în Limbiate, provincia dintre Monza și Brianza, o localitate din apropiere de Milano.

Anunțul de ultimă oră al meteorologilor O masă de aer cald a ajuns în România. Zonele unde vor fi 31-34 de grade Celsius... Vremea 24 aprilie. Prognoza meteo aduce cele mai proaste vești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x