Antena Căutare

Cum a reacționat chef Richard Abou Zaki când a gustat pentru prima oară mici. Ce a putut să facă juratul Chefi la cuțite

Chef Richard Abou Zaki a gustat pentru prima oară mici, un preparat celebru pe care românii îl adoră. Juratul de la Chefi la cuțite a apelat la un gest neașteptat atunci când a văzut cum arată mâncarea din farfuria lui.

Colaj cu chef Richard Abou Zaki în ipostaze diferite Galerie
Chef Richard Abou Zaki a gustat pentru prima oară mici, un preparat celebru pe care românii îl adoră | Antena 1 & Instagram

Chef Richard Abou Zaki a făcut o nouă postare pe contul de Instagram care a luat pe toată lumea prin surprindere. Puțini sunt cei care știu că juratul de la Chefi la cuțite nu a mâncat până de curând celebri mititei, un preparat pe care românii îl consideră tradițional românesc.

De-a lungul sezonului 13 al show-ului culinar, chef Richard Abou Zaki a încercat cele mai spectaculoase feluri de mâncare aduse de românii de pretutindeni. Acesta a fost luat prin surprindere de gustul și aspectul preparatelor din România.

Chiar dacă a avut ocazia să guste din mai multe rețete tradiționale românești, juratul de la Chefi la cuțite nu a mâncat niciodată mici. Aceștia sunt o adevărată delicatesă pentru români, mai ales în zilele de sărbătoare.

Citește și: Richard Abou Zaki, imagini înduioșătoare cu fiica lui după finala sezonului 13 Chefi la cuțite. Cum s-a filmat lângă micuța

Articolul continuă după reclamă

Pentru că are o activitate intensă pe rețelele sociale, chef Richard Abou Zaki a decis să își anunțe prietenii virtuali că a încercat, într-un final, celebri mititei de pe meleagurile românești. Acesta a publicat un videoclip în care le arăta fanilor ce a putut să facă cu platingul din farfurie.

Ce a spus chef Richard Abou Zaki despre celebrii mici, după ce i-a gustat pentru prima oară

Se pare că juratul de la Chefi la cuțite a decis să își realizeze farfuria perfectă după ce și-a achiziționat o porție de mici. Mai mult, reacția pe care a avut-o acesta atunci când a gustat din preparatul favorit al românilor a fost neașteptată.

Pe contul de Instagram, chef Richard Abou Zaki a mărturisit că i-au plăcut foarte mult mititeii. Acesta a rămas plăcut impresionat de mâncarea tradițională românească.

Citește și: Chef Richard Abou Zaki a primit din nou steaua Michelin pentru restaurantul său. Care a fost reacția juratului Chefi la cuțite

„Am gustat pentru prima oară micii. I-am mâncat în felul meu 😋”, a scris acesta în dreptul postării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea lui chef Richard Abou Zaki a generat o mulțime de like-uri, dar și multe comentarii. Părerile oamenilor din mediul online au fost împărțite. Unii au reacționat dur la gestul făcut de juratul Chefi la cuțite.

„Cei mai buni sunt pe farfurie de carton cu chiflă și muștar 😂”, „Tradiția micilor nu se schimbă!”, „Unde sunt cartofii prăjiți?”, „Haha, ce tare!” sau „Plating frumos, dar mici sunt buni mâncați cu mâna și cu muștar. Poftă bună, chef!”, au fost doar câteva dintre mesajele prietenilor virtuali.

Chef Richard Abou Zaki a avut un singur finalist în Finala Chefi la cuțite, sezonul 13

Chef Richard Abou Zaki a avut un singur reprezentant în finala Chefi la cuțite, sezonul 13. La fel s-a întâmplat și cu ceilalți colegi ai săi de platou, chef Orlando Zaharia și chef Alexandru Sautner. Cei trei jurați au intrat în ultima etapă a show-ului culinar cu trei finaliști.

Lăcrămioara Pintilie, cuțitul de aur din echipa roz, este concurenta care l-a făcut mândru pe chef Richard Abou Zaki. Aceasta a trecut cu bine peste toate provocările, ajungând până în Marea Finală a emisiunii.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x