Antena Căutare

Cât caștigă cel mai cunoscut polițist din România. Marian Godină a recunoscut câți bani ia de la Stat

Celebrul polițist Marian Godină a dezvăluit ce salariu câștigă prin prisma profesiei sale, în contextul în care colegii de breaslă protestează împotriva înghețării salariilor bugetarilor.

Colaj cu Marian Godină, participând la iUmor, într-o cămașă gri, în timpul serviciului, în uniforma de polițist și acasă, cu alpaca Galerie
Ce salariu are Marian Godină. Polițistul nu participă la protestele împotriva înghețării salariilor bugetarilor | Instagram

Îndrăgitul polițist Marian Godină a dezvăluit ce salariu net a încasat luna trecută, precizând că a muncit din greu pentru acei bani, însă nu îndrăznește să ceară mai mult, în condițiile în care unii lucrători din mediul privat întâmpină dificultăți în această perioadă.

„Am luat 4.700 de lei. Nu degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3.00 dimineaţa să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună”, a explicat Marian Godină pe blogul personal.

Marian Godină a spus ce salariu net are ca polițist cu 14 ani de experiență

Polițistul care lucrează în sistem de 14 ani spune că, desi muncește din greu, nu îndrăznește să ceară mai mult de 4.700 de lei.

Citește și: Șef de poliție, acuzat că îi presează pe subalterni să dea cât mai multe amenzi. Marian Godină, revoltat: ”Ce înseamnă îndreptarea indicatorilor? 50 de amenzi? 100?”

„Am muncit nopţi, sâmbete şi duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă şi nici pe degeaba. Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aş gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu”, a mai subliniat Godină.

Marian Godină nu participă la protestele împotriva înghețării salariilor bugetarilor

Polițistul a specificat că nu participă la protestele sindicaliştilor din MAI împotriva îngheţării salariilor bugetarilor: „Faptul că poliţiştii nu au protestat împotriva ordonanţei 13, dar o fac pentru creşteri salariale, mă întristează şi îmi arată că tot stomacul primează în faţa principiilor. Stomac care oricum nu e gol, ci e, probabil, doar hapsân”, a mai afirmat poliţistul.

Citește și: Diagnostic necruțător pentru o tânără polițistă: leucemie acută! Marian Godină: „Avea febră şi s-a gândit că are Covid-19“

Polițistul a specificat că nu le permite oamenilor opriți în trafic să-i spună că el este plătit din banii lor, pentru că aceste argumente au scopul de a justifica „un fel de drept de a încălca legea”. Totuși, Godină este conștient că salariile bugetarilor provin din banii celor de la privat, care, în pandemia de coronavirus, au avut de întâmpinat perioade dificile.

Citește și: Polițistul Marian Godină, miştouri crunte pe seama lui Cheloo: „Este singurul om care și-a luat amendă de circulație de la DIICOT, și asta pentru că a trecut pe verde!”

„Dar, că ne place sau nu, bugetarii sunt plătiți din banii produși de mediul privat. Adică unii muncesc, produc bani, plătesc taxe, iar din banii ăia sunt plătiți bugetarii. Acum, pandemia asta a lovit din plin chiar sectorul privat. Mii de oameni au rămas fără locuri de muncă sau au intrat în șomaj. Nu e cazul bugetarilor, lor le-au rămas salariile intacte”, a scris Marian Godină.

Este a doua oară când Marian Godină dezvălui ce salariu ia ca polițist. În 2017, în spațiul public s-au vehiculat acuzațiile potrivit cărora polițiștii încasează salarii exagerat de mari. În 2017 polițistul câștiga 3.045 de lei.

Rezultate trageri Loto 7 ianuarie 2021. Numerele extrase la 6/49, Joker și 5/40 de Sfântul Ioan... Câteva secunde de atenție au salvat o viață. Ce s-a întâmplat într-un centru de sortare a gunoaielor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x