Antena Căutare

Cât costă un pahar de vin fiert sau o oră pe patinoar la Târgul de Crăciun din București. Ce sumă scot din buzunar vizitatorii

Târgul de Crăciun din București este vizitat an de an de mii de oameni și anul acesta, organizatorii au pregătit și mai multe surprize. Căsuțele cu bucate tradiționale și decorațiuni își așteaptă, din nou, vizitatorii cu o mulțime de specialități specifice sezonului rece și nu numai.

Târgul de Crăciun din București și-a deschis porțile pe 20 noiembrie, iar primii vizitatorii deja au trecut pragul. Deși vremea nu a fost chiar favorabilă pentru o plimbare pe patinoar, curioșii au mers să ia pulsul și au dat nas în nas cu prețurile de la căsuțe.

Cât costă un pahar de vin la Târgul de Crăciun din București 2022. Ce sumă trebuie să scoți din buzunar pentru o oră pe patinoar

Târgul de Crăciun din Capitală s-a deschis în acest weekend în Piaţa Constituţiei. Printre atracţiile principale ale ediţiei din acest an, organizatorii promit concerte live, amplasarea Căsuței lui Moş Crăciun, un patinoar, un carusel, dar şi o roată panoramică, transmite Hotnews.ro.

Potrivit aceleiași surse târgul are peste 70 de căsuţe din lemn unde vizitatorii vor putea alege dintre cadouri specifice sărbătorilor de iarnă, jucării, obiecte handmade sau suveniruri.

Citește și: Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. ANM a făcut anunțul

Organizatorii s-au gândit și la cei care vor să se înfrupte cu bucate tradiționale sau să se încălzească cu un pahar de vin fiert, așa că au pregătit mai multe specialități, specifice sezonului rece.

Așadar, cei care care vor să consume un pahar de vin fiert la Târgul de Crăciun din București 2022 trebuie scoată din buzunar 10 lei. De asemenea, pentru un suc sau o apă, vizitatorii plătesc 6 lei, potrivit Cancan.ro.

În același timp, cei care își doresc să se îndulcească cu gogoși umplute cu gem, brânză dulce sau sărată, ori plăcinte tradiționale, vor plăti între între 9 și 15 lei, în funcție de preferințe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe lângă căsuțele cu preparate românești și decorațiuni, vizitatorii târgului din Piața Constituției se mai pot bucura de roata amplasată în incintă sau de patinoar. O oră pe patinoar costă 20 de lei, iar cei care doresc să închirieze și patine, mai plătesc încă 20 de lei, transmite sursa menționată mai sus.

Căsuța lui Moș Crăciun nu lipsește nici anul acesta și va fi, cu siguranță, atracția principală a copiilor care îl vor putea întâlni.

Cum se face accesul la Târgul de Crăciun din Bucureşti 2022

Accesul vizitatorilor la Târgul de Crăciun din București este gratuit. Organizatorii asigură că odată ce au călcat în tărâmul de basm pregătit pentru ei, oamenii se pot încălzi şi răsfăţa cu preparate specifice perioadei în zona food-truck-urilor.

Târgul de Crăciun al Municipiului Bucureşti va fi deschis publicului în perioada 20 noiembrie – 26 decembrie 2022, zilnic, de luni până vineri, între orele 12:00-23:00, iar sâmbăta şi duminica între orele 10:00-23:00.

Citește și: Trucul ieftin care îți faci toată casa să miroasă a Crăciun. Toate gospodinele trebuie să știe asta

În fața Palatului Parlamentului va fi amplasată o scenă pe care vor urca coruri de la Palatul Naţional al Copiilor şi Opera Comică pentru copii, artişti şi grupuri vocale ale unor lăcaşuri de cult şi instituţii care promovează creaţia românească tradiţională, potrivit Hotnews. Pe lângă colinde şi cântece tradiţionale, vor avea loc şi spectacole de datini şi obiceiuri prezentate de ansambluri folclorice din diferite zone ale ţării.

Calendarul programului artistic cuprinde perioadele: 30 noiembrie – 4 decembrie, 6 decembrie, 9 - 11 decembrie, 16 - 18 decembrie şi 23 - 26 decembrie 2022.Programul complet al „Târgului de Crăciun Bucureşti 2022” va fi disponibil în curând pe pmb.ro, arcub.ro, proedus.ro, creart.ro.

(P) Ce avantaje aduc serviciile SSM?... Noi imagini scandaloase cu Părintele Calistrat. Cât i-a cerut unei enoriașe pentru un pomelnic, deși ea a spus că nu are...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x