Antena Căutare

Caz ȘOCANT în Iași: Doi copii au ajuns aproape în COMĂ ALCOOLICĂ la spital. Medicii trag un semnal de alarmă

Doi băieţi în vârstă de 14, respectiv 16 ani, au ajuns de urgență la spitalul din Iași cu valori ale alcoolemiei de 2 și 3 la mie. Copiii băuseră  mai multe tipuri de tărie, de la votcă până la whisky şi alte băuturi spir­toase.

Doi băieţi în vârstă de 14, respectiv 16 ani, au ajuns de urgență la spitalul din Iași cu valori ale alcoolemiei de 2 și 3 la mie. Copiii băuseră mai multe tipuri de tărie, de la votcă până la whisky şi alte băuturi spir­toase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anul trecut, 126 de copii au primit diagnosticul de intoxicaţie cu alcool etilic, fiind vorba atât despre acte conştiente, cât şi despre accidente înregistrate în rândul copiilor cu vârste mici, medicii susţinând că este vorba despre un fenomen îngrijorător.

Este oficial! Elevii primesc 3.000 de lei de la stat. Iată ce trebuie să facă pentru a intra în posesia banilor... Informații șocante ies la iveală în cazul polițistului care a murit în misiune! Ce au găsit anchetatorii în urma  analiz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x