Antena Căutare

Cazul Amelia Antoniu: Plangere penala impotriva Spitalului CF 2

Sotul prim-solistei Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", Amelia Antoniu, a depus ieri plangere penala la Parchetul Tribunalului Bucuresti si la Sectia 1 Politie impotriva Spitalului CF 2. Niculae Gament Antoniu, avocat militar in Baroul Bucuresti, vrea astfel ca toti cei vinovati sa fie sanctionati, iar necazul suferit de sotia sa sa nu se mai repete.

"Am hotarat sa lupt pana la capat pentru tragerea la raspundere penala a cadrelor medicale care au gresit in cazul sotiei mele si a pacientei Alice Preda.

Sunt bulversat, riscurile la care este supusa sotia mea, ca efecte ale infectarii cu o bacterie ce ar putea sa dea sterilitate, sunt mari. Acum sotia mea se simte mai bine si va fi externata luni din Spitalul Victor Babes, dar medicii de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde sotia mea a stat internata aproximativ trei saptamani dupa ce a fost infectata in timpul interventiei de cauterizare de col uterin facuta la Spitalul CF 2, mi-au dat vesti rele.

Nu s-a rezolvat cu ranile si va mai fi nevoie de o interventie peste vreo sase saptamani, apoi pentru problemele cu vocea si recuperarea aparatului fonator vom fi nevoiti sa mergem la o clinica din Viena si pentru expertiza legata de posibila sterilitate ce ar putea fi cauzata de bacteria cu care a fost infectata sotia mea. Va dati seama ca nu ma pot increde decat intr-o expertiza facuta intr-un sistem sanitar neutru si nu aici", a declarat avocatul Niculae Gament Antoniu.

Tot articolul, in Jurnalul National

Ursii fac ravagii in statiunile de pe Valea Prahovei... Vezi mesajul emotionant al unui copil catre guvernanti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x