Antena Căutare

Gheorghe Dincă își folosește soția ca să scape de închisoare! Ce lovitură a pregătit criminalul de la Caracal

Cazul crimelor de la Caracal este departe de-a se fi finalizat și ies la iveală noi detalii șocante. Se pare că Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, are de gând să își folosească soția pentru a scăpa de închisoare!

Gheorghe Dincă își folosește soția ca să scape de închisoare! Ce lovitură a pregătit criminalul de la Caracal Galerie
Gheorghe Dincă și soția sa, Elena | sursa foto: impact.ro

În prezent, Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, complicele său, se află închiși la Penitenciarul din Craiova și așteaptă să fie judecați pentru faptele lor.

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, își folosește soția să scape de închisoare

Gheorge Dincă, criminalul de la Caracal, a încercat de mai multe ori să-și pună capăt vieții, dar nu a reușit. Mai mutl decât atât, surse din anchetă spun că bărbatul ar fi fost bătut, mutilat și violat de către alți deținuți.

Recent s-a descoperit însă ceva uimitor: deși le-a răpit, violat și ucis pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, Gheorghe Dincă încearcă să obțină acum, prin intermediul soției sale, eliberarea din închisoare.

citește și: Gheorghe Dincă a fost mutilat și violat în închisoare! Soția a fost chemată de urgență

Bărbatul spune că Elena Dincă a rămas pe drumuri de când oamenii legii au pus sechestru pe bunuri și conturi. Acum, Gheorghe Dincă cere să fie arestat la domiciliu și să fie ridicat sechestrul.

Gheorghe Dincă își folosește soția ca să scape de închisoare! Ce lovitură a pregătit criminalul de la Caracal

Gheorghe Dincă și soția sa, Elena

Gheorghe Dincă și soția sa, Elena

„Pentru ca i s-a respins cererea de eliberare condiționată, acum cere arest la domiciliu și ridicarea sechestrului de pe bunuri și conturi. In cererea sa, el spune ca soția a rămas pe drumuri, din cauza faptului ca i s-au luat toate imobilele. Șotia nu are acces nici la bani, deoarece si conturile comune sunt blocate. El susține ca Elena Dinca nu muncește și nu are nicio sursa de venit, e vai de mama ei.”, arată anumite surse dni anchetă.

DESPRE CAZUL CRIMELOR DE LA CARACAL, COMISE DE GHEORGHE DINCĂ

Alexandra Măceșanu a dispărut la finalul lunii iulie a anului trecut și ulterior polițiștii au descoperit faptul că aceasta a fost răpită de Gheorghe Dincă, violată și sechestrată.

Anumite probe din anchetă și dezvăluirile făcute de însuși criminalul de la Caracal au arătat că trupul neînsuflețit al fetei ar fi fost incinerat într-un butoi din curtea lui Gheorghe Dincă.

citește și: Caracal: Alexandra Măceșanu, comandă specială! Cine a dorit-o pe tânăra răpită de Gheorghe Dincă

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din "cazul Caracal", Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol - două fapte, omor calificat - două fapte, profanare de cadavre - două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete - Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu - în locuinţa sa din Caracal.

Cauza va fi judecată pe fond la Tribunalul Olt, cererea de strămutare formulată de părinţii Alexandrei Măceşanu fiind respinsă definitiv de Curtea de Apel Craiova.

Gheorghe Dincă şi Risipiţeanu se află în Penitenciarul Craiova.

Sursa: impact.ro

Ea este mama moartă în accidentul de pe A1, în care fiica ei a decedat într-un mod înfiorător! Anamaria era o avocată re... Ce se întâmplă cu restaurantele în perioada imediat următoare? Nelu Tătaru: "putem să ne gândim, în conformitate cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x