Antena Căutare

Cazul Dan Diaconescu, OTV: Primarul Chiliman, audiat la DNA

Primarul Sectorului 1, penelistul Andrei Chiliman, s-a prezentat, astazi, la DNA, in dosarul in care Dan Diaconescu este cercetat pentru santaj. In 24 iunie, la DNA a fost si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, acesta dand o declaratie de martor in dosarul lui Dan Diaconescu.






Si Sorin Oprescu a negat ca el ar fi primarul la care se face referire in conversatia interceptata.

"Ei bine, uite ca nu sunt eu primarul", a declarat Sorin Oprescu, precizand ca in mod categoric nu despre el este vorba in acea interceptare.

Unul dintre avocatii lui Diaconescu, aflat in fata DNA la momentul sosirii primarului general, a explicat ca, la un moment dat, intr-o discutie telefonica interceptata, Dan Diaconescu ar fi fost intrebat de interlocutor "daca a vorbit cu primarul".

Avocatul a aratat ca ulterior, atunci cand l-au audiat pe Diaconescu, procurorii i-au cerut sa precizeze cu claritate despre ce primar ar fi fost vorba in acea discutie si daca acesta nu era cumva primarul din Zarand, Ion Mot.

Dan Diaconescu le-ar fi spus atunci procurorilor ca el nu a vorbit niciodata cu Ion Mot si ca, in schimb, putea fi vorba fie de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, fie de Marian Vanghelie sau de

Andrei Chiliman, edili pe care el i-a avut invitati in diverse emisiuni. Dan Diaconescu si Doru Parv au fost arestati preventiv, in 23 iunie, de instanta Judecatoriei Sectorului 1, sub acuzatia de santajare a primarului comunei aradene Zarand, Ion Mot.

In urma cu o saptamana, tribunalul Bucuresti a decis eliberarea lui Diaconescu, dar mentinerea in arest a lui Doru Parv.

COD ROSU de inundatii pana duminica. VEZI zonele afectate!... Marketing de criza: Varza Traian Basescu, rosii Elena Udrea si ardei Vasile Blaga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x