Antena Căutare

Cazul ”Elodiei” din Slatina se complică! Un caz care le dă furcă polițiștilor de 11 ani. Unde a dispărut frumoasa Daniela?

Daniela Fană a dispărut de 11 ani de la căminul conjugal. În miez de noapte femeia din Slatina a fugit de violenţele şi umilinţele la care era supusă.

Daniela Fană a dispărut de 11 ani de la căminul conjugal. În miez de noapte femeia din Slatina a fugit de violenţele şi umilinţele la care era supusă.

De atunci nimeni nu a mai auzit de ea. Poliţia a tratat cazul cu superficialitate, iar fostul soţ spune că nu-l interesează soarta ei. Singura care nu are linişte până nu află ce s-a întâmplat cu daniela este mama ei, care o caută neîncetat!

Femeia a dispărut fără urmă pe 22 mai 2005, chiar cu patru zile înainte de a împlini vârsta de 37 de ani, de la domiciliul în care locuia împreună cu soţul ei Cristi şi fiica lor Ioana Maria. Doacra bănuiește că ginerele Cristi ar avea legătură cu dispariția Danielei, deoarece între timp au divorţat, procesul judecându-se în lipsă.

Oare mai trăiește femeia?

E oficial! Când se aprind luminițele de Crăciun și ce poți face în București, în perioada sărbătorilor!... O viață la lumina lumânării: povestea bătrânei nu a avut niciodată curent electric te va emoționa! De 78 de ani, a trăit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x