Antena Căutare

Ce a apărut pe contul Olenei Zelenska, soția președintelui Volodimir Zelenski. Mesajul ei în plin război Ucraina - Rusia

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a adus un omagiu femeilor din Ucraina, despre care spune că au devenit fața rezistenței țării împotriva forțelor ruse. De asemenea, ea a mai postat o mulțime de imagini cu dezastrele făcute de bombele aruncate de Rusia.

colaj de imagini cu olena zelenska, volodimir zelenski si papa de la roma Galerie
Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a adus un omagiu femeilor din Ucraina, despre care spune că au devenit fața rezistenței țării împotriva forțelor ruse. De asemenea, ea a mai postat o mulțime de imagini cu dezastrele făcute de bombele aruncat de Rusia. | Profimediaimages.ro

Olena Zelenska s-a născut în 1978 în Kryvyi Rih, un oraș din centrul Ucrainei. A studiat arhitectura și în cele din urmă a devenit scriitoare. L-a cunoscut pe Volodimir Zelenski în timp ce era studentă și s-au căsătorit în 2003. Cuplul prezidențial are doi copii, o fată și un băiat.

Înainte ca Zelinski să intre în politică, perechea a lucrat împreună la același spectacol de comedie. Zelenska pe postul de scenarist și Zelenski ca actor. În prezent, prima doamnă a Ucrainei lucrează la compania de producție Studio Quarter 95.

În 2019, Zelenska a apărut într-un număr al revistei Vogue Ucraina, unde a vorbit despre reticența de a intra în lumea politicii, atunci când a discutat cu soțul despre ideea lui de a candida la președinție.

Citește și: Cine este Aleksandr Lukașenko, aliatul lui Vladimir Putin. Ce fapte i-au adus eticheta de ”ultimul dictator al Europei”

„Nu am fost prea fericită când mi-am dat seama că acestea sunt planurile. Mi-am dat seama cum se va schimba totul și ce dificultăți vom avea de confruntat”, spunea ea atunci.

Când Rusia a invadat Ucraina săptămâna trecută, Zelenska a scris pe Instagram că va rămâne puternică pentru familia ei și pentru Ucraina.

„Astăzi nu voi intra în panică și nu voi plânge. Voi fi calmă și încrezătoare. Copiii mei se uită la mine. Voi fi lângă ei. Și lângă soțul meu. Si lângă tine.", a notat ea pe rețelele sociale.

Ce a postat Olena Zelenska, soția președintelui Ucrainei, în a ziua 7 a războiului cu Rusia

În ultimele zile, Olena Zelenska a făcut mai multe postări pe contul său de Instagram. În acest moment, nu se știa unde se află familia președintelui Ucrainei. Cert este că Prima doamnă urmărește îndeaproape tot ce se întâmplă în țara condusă de soțul ei.

Citește și: Ce probleme medicale ar avea Vladimir Putin. Ar fi fost operat în 2020 pentru a fi tratat de cancer

”Așa arată Ucraina acum. 💔 Iată un videoclip pe care trebuie să îl vadă lumea – suntem în război. Din cauza atacului lui Putin, ucrainenii trebuie să-și ducă copiii în pivnițe în fiecare noapte și să lupte cu inamicul de sub zidurile caselor lor.

Ucraina este o țară pașnică. Suntem împotriva războiului și nu am atacat noi primii. Dar nu vom renunța. Lume întreagă, privește: luptăm pentru pace și în țările voastre.”, a scris Olena Zelenska pe contul ei de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Olga a Kievului, sfânta de temut care și-a răzbunat soțul. Conducătoarea care a devenit renumită pentru faptele sale

Mai multe informații detaliate despre războiul dintre Ucraina și Rusia găsiți pe observatornews.ro.

(P) Cum a schimbat Google lumea în care trăim... Cum arată și cu ce se ocupă fiica secretă a lui Vladimir Putin, Luiza Rozova. Ar locui în lux, în Monaco...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x