Antena Căutare

Ce probleme medicale ar avea Vladimir Putin. Ar fi fost operat în 2020 pentru a fi tratat de cancer

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, s-ar confrunta cu mai multe probleme grave de sănătate, scrie The Sun, care îl citează pe analistul Valery Solovei. Acesta, la rândul lui, afirmă că a aflat de la persoane importante de la Kremlin, care participă la luarea deciziilor.

vladimir putin imbracat intr-un costum negru cu o camasa alba si cravata mov Galerie
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, s-ar confrunta cu mai multe probleme grave de sănătate, scrie The Sun, care îl citează pe analistul Valery Solovei. Acesta, la rândul lui, afirma că a aflat de la persoane importante de la Kremlin, care participă la luarea decizilor. | Profimediaimages.ro

În 2020, acesta a afirmat că Vladimir Putin a fost operat de urgență în 2020 pentru a fi vindecat de cancer, dar și că suferă de alte afecțiuni medicale. Analistul politic Valery Solovei susținea că i s-a spus că președintele rus a fost tratat pentru cancer.

El a precizat că are surse credibile la Kremlin „în epicentrul luării deciziilor”.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiicele lui Vladimir Putin, Maria și Katerina. Președintele Rusiei le-a ținut ascunse de public

Ce probleme de sănătate se presupune că ar avea Vladimir Putin, președintele Rusiei

Valery Solovei susține că Putin a fost operat în februarie 2020. O altă sursă, citată de publicația The Sun, a confirmat că a fost o operație de cancer abdominal.

Totuși, afirmațiile potrivit cărora Putin are cancer și ar fi suferit o intervenție chirurgicală de urgență nu au fost confirmate sau infirmate de Kremlin la acea vreme.

De asemenea, se mai crede că Putin suferă de boala Parkinson. „Dacă cineva este interesat de diagnosticul exact, nu sunt medic și nu am dreptul etic să dezvălui aceste probleme.

Al doilea diagnostic este mult, mult mai periculos decât primul diagnostic numit, deoarece Parkinson nu amenință starea fizică, ci limitează doar aparițiile publice. Dar există un diagnostic fatal.”, a precizat analistul Valery Solove.

Citește și: Cine e Alina Kabaeva, femeia despre care se crede că e iubita lui Vladimir Putin. Există zvonuri că i-ar fi dăruit mai mulți copii

Cei care au studiat filmările de la acea vreme (n.r. 2020) au remarcat că picioarele lui Vladimir Putin păreau să fie mereu în mișcare și dădea impresia că are dureri pentru că strângea puternic cotiera unui scaun.

De asemenea, specialiștii au mai observat că degetele îi tremură în timp ce ține un pix și că are mereu alături o ceașcă, care ar conține un cocktail de analgezice.

Cu toate acestea, Kremlinul a negat ferm afirmațiile lui Solovei că Putin ar avea Parkinson.

În urmă cu doi ani, purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov a insistat că președintele „Este într-o sănătate excelentă”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vladimir Putin s-a izolat în septembrie 2021, din cauza COVID

Vladimir Putin s-a autoizolat în septembrie 2021, după ce mai mulți membri ai personalului s-au îmbolnăvit de COVID-19, inclusiv cineva cu care a intrat în contact.

Președintele rus, care a făcut două doze de Sputnik V, a explicat situația într-o ședință a guvernului, după ce Kremlinul a spus că este „perfect” sănătos și nu are boala.

Citește și: Averile miliardarilor ruși au scăzut dramatic după ce Vladimir Putin a invadat Ucraina. Cât de mari sunt pierderile

„Este un experiment natural. Să vedem cum funcționează Sputnik V în practică. Am un nivel destul de ridicat de anticorpi. Să vedem cum se aplică asta în viața reală.

Sper că totul va fi așa cum ar trebui să fie. Cred că voi fi forțat să mă autoizolez imediat. Mulți oameni din jurul meu sunt bolnavi”, spunea atunci Vladimir Putin.

Întrebat dacă președintele rus a fost testat negativ pentru Covid-19, purtătorul lui de cuvânt al Kremlinului a spus: „Bineînțeles că da. Președintele este absolut sănătos”.

Citește și: UPDATE Război Rusia - Ucraina, ziua 6 LIVE TEXT. Trupe militare belaruse au intrat în Ucraina, anunță Parlamentul de la Kiev. Boris Johnson: Asistăm la un dezastru

Cum arată lista buncărelor din București. Se găsesc 4.538 de adăposturilor de protecție civilă în România... Cine este Aleksandr Lukașenko, aliatul lui Vladimir Putin. Ce fapte i-au adus eticheta de ”ultimul dictator al Europei”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x