Antena Căutare

Ce a gătit Chef Cătălin Scărlătescu la botezul fiicei Ginei Pistol și a lui Smiley. "Am avut cele mai gustoase preparate"

Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre jurații celui mai apreciat show culinar din România, "Chefi la cuțite", a fost cel care i-a încântat din punct de vedere gastronomic pe toți cei prezenți la botezul lui Josephine. Gina Pistol a ținut neapărat să îi mulțumească acestuia, într-un mesaj publicat pe Instagram.

Gina Pistol și iubitul ei, într-un moment de tandrețe, la botezul micuței Josephine Galerie
Chef Cătălin Scărlătescu a gătit la botezul micuței Josephine, fetița Ginei Pistol și a lui Smiley

Prietenia dintre Gina Pistol și cei trei jurați de la "Chefi la cuțite" există și dincolo de camerele de filmat. Tocmai de aceea, unul dintre ei, Chef Cătălin Scărlătescu, a fost invitat să gătească la unul dintre cele mai importante evenimente din viața prezentatoarei TV: botezul micuței Josephine, care a avut loc într-o frumoasă zi de vară, pe 20 iunie 2021.

Ginei Pistol, mesaj de apreciere pentru Chef Cătălin Scărlătescu: "A venit și cu grătarele lui. Niște OZN-uri"

Ziua aceea de iunie, când a fost botezul Josephinei, a fost perfectă. Cu soare, zâmbete, prieteni care au stat la povești și, bineînțeles, mâncare bună. Chef Cătălin Scărlătescu a fost acolo, împreună cu oamenii lui de bază, astfel că în farfurii au ajuns cele mai apetisante preparate. Gina Pistol a ținut neapărat să îi mulțumească lui Scărlătescu, într-un mesaj publicat pe Instagram, la story.

"Nu doar pentru că este prietenul meu... Însă vreau să-i mulțumesc pentru că am avut cele mai gustoase preparate la grătar. N-o spun numai eu, ci toți cei care au mâncat grătar. Băi, ce-i al lui, este al lui! Aaa, și are o echipă super mișto și profi!", a scris Gina Pistol pe rețeaua de socializare.

Pentru ca totul să fie perfect, Chef Cătălin Scărlătescu a venit pregătit cu tot ce știa că îi este necesar. Gina Pistol a observat și ea acest lucru în mesajul de apreciere dedicat prietenului ei, Chef Scărlătescu.

"Cătălin a venit și cu grătarele lui acelea spectaculoase. Niște OZN-uri. Apelați la ei pentru: cununii, zile de naștere... Chiar și pentru despărțiri (treceți mai ușor peste)", și-a încheiat Gina Pistol mesajul de pe Instagram.

În fotografia pe care Gina Pistol a ales-o ca să transmită mesajul, îi putem observa pe juratul de la "Chefi la cuțite" la treabă, pe lângă grătarele de tip "OZN", și un om din echipa acestuia, care avea grijă ca preparatele din carne să fie savuroase.

Gina Pistol, Smiley și Josephine, cum nu i-ai mai văzut până acum: personaje de desene animate

Lumea Ginei Pistol și a lui Smiley este acum mai plină, mai colorată, mai veselă. E o lume cu o poveste adevărată, una de dragoste, în care au întâmpinat-o pe cea mai iubită ființă a lor, așa cum au numit-o pe Josephine.

De curând, Gina Pistol și iubitul ei au ales o reprezentare artistică pentru un portret de familie în trei. Părinții micuței au împărtășit o fotografie pe Instagram cu ei transformați în personaje din desene animate, prin intermediul unei aplicații grafice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"În lumea desenelor animate", a scris Gina Pistol la descrierea fotografiei. Reprezentați artistic astfel, fanii Ginei Pistol au putut totuși recunoaște cu ușurință trăsăturile frumoase ale acesteia, dar au putut să își facă o idee vagă și despre înfățișarea cele mici, Josephine. Atât Gina Pistol, cât și Smiley au postat fotografia-portret pe Instagram, iar pentru toți fanii lor a fost, pur și simplu, o zi mai frumoasă.

Citește și: Cum arată nașii lui Josephine Ana, fetița Ginei Pistol și a lui Smiley. Fotografiile emoționante de la botezul micuței

"Vai, ce adorabili sunteți!", a scris unul dintre fanii din social media, "Ce tare, numai pisicul mai lipsea din poză!", a menționat altcineva, "Foarte, foarte tare!", "Ce drăguț!", au scris și alții.

Rezultate Loto 24 iunie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... (P) Little Prints și povestea unor accesorii premium de care bebelușii au nevoie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x