Antena Căutare

Ce a putut să arunce la gunoi un cetățean din Sectorul 2 al Capitalei. Trecătorii au crezut că nu văd bine

Un cetățean din Sectorul 2 al Capitalei a pozat și a arătat ce a putut să facă un vecin, pe strada de lângă bloc. Imaginea a stârnit imediat reacții.

colaj foto cu un barbat si un coș de gunoi Galerie
Un cetățean din Sectorul 2 din București a pozat totul | sursa foto: Profimedia/shutterstock

Un bărbat care locuiește în Sectorul 2 al Bucureștiului a fost surprins să descopere ce a putut să arunce la gunoi unul dintre vecini. A pozat totul și a publicat imaginile pe internet, iar acestea au devenit virale.

Ce a putut să arunce la gunoi un cetățean din Sectorul 2 al Capitalei. Trecătorii au crezut că nu văd bine

Oamenii care au trecut pe respectiva stradă din Sectorul 2 au fost mai mult decât uimiți atunci când au observat ce a putut să arunce la gunoi un cetățean care locuiește în zonă. Fără să se gândească la urmări, omul a luat un televizor vechi și l-a aruncat la un coș de gunoi stradal, de parcă l-ar fi folosit pe post de capac.

Acoperit total de vechiul obiect electrocasnic, coșul de gunoi a devenit, astfel, inutil trecătorilor. Se pare că dorința bărbatului de-a scăpa de vechiul televizor a fost atât de mare încât n-a mai ținut cont de nimic. În loc să ducă televizorul la un centru de colectare sau să îl folosească la programul Rabla, cetățeanul a ales să rezolve totul într-un mod confortabil pentru ea, fără să îi pese că alții ar putea să fie deranjați de gestul său.

Citește și: Un director de școală a făcut o descoperire neașteptată în tomberonul instituției. Ce a ieșit de lângă gunoaie

Un trecător care se afla pe respectiva stradă a observat totul și a făcut poză, iar imaginea a fost apoi publicată pe pagina de Facebook „Ești din Sectorul 2”.

imagine cu televizor aruncat la gunoi

Un român din București a aruncat televizorul la coșul de gunoi de pe stradă

„Rabla 2024 😅🤦‍♂️”, a scris el în dreptul mesajului publicat, arată cei de la b365.ro.

„Nu ne mai facem bine”, „Clar...trebuiesc coșuri mai mari 🤪”, „Tot întreba lumea pentru ce sunt coșurile”, iată doar o parte dintre reacțiile internauților care au văzut totul.

Citește și: O femeie a descoperit o formă ciudată printre gunoaie. Când s-a apropiat a avut o mare surpriză. Ce se afla acolo

Totuși, au fost și internauți care nu au criticat gestul omului, ci au explicat faptul că operatorul de salubritate din Sectorul 2 colectează astfel de deșeuri voluminoase în fiecare zi de sâmbătă.

În ultimii ani, legile privind gunoaiele aruncate în locuri nepermise s-au înăsprit și au fost cazuri când românii au primit amenzi usturătoare pentru că au lăsat obiecte de mobilier sau saltele în stradă, în dreptul pubelelor.

Ce nu au voie să facă românii care locuiesc la curte

Cei care locuiesc la curte, mai ales toamna, ard deșeuri compostabile pe proprietatea lor. Având în vedere Legea Compostului, intrată în vigoare pe 20 februarie 2021, arderea frunzelor, a resturilor de la toaletarea copacilor și pomilor din gospodărie, a resturilor vegetale sau chiar și gunoiul de la grajduri ori a deșeurilor compostabile, este interzisă.

În cazul persoanelor fizice, amenda este între 400 și 800 de lei. Iar în cazul persoanelor juridice, suma este între 10.000 și 20.000 de lei. Amenzile sunt date de comisarii Gărzii de Mediu.

A1.ro, lider în categoria Divertisment cu 3.125.596 vizitatori unici în luna ianuarie 2024... Rezultate Loto 1 februarie 2024. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x