Antena Căutare

Ce a zis Genica Boerica in fata anchetatorilor

Genica Boerica, autorul accidentului din zona Piata Dorobanti, in urma caruia un barbat in carucior a fost lovit, a fost audiat de anchetatori. Boerica a motivat ca victima nu se afla intr-o stare grava si a decis ca este cazul sa plece.

"Eu m-am dus la el, l-am intrebat ce face si mi-a zis ca e bine"


Jurnalul National
Nu am stiut ca l-am lovit asa de tare. Mai ales, ca eu am coborat din masina si l-am intrebat cum se simte. Mi-a zis ca bine, asa ca am plecat mai departe"

Ce spune Iulian Craciun?

"Joi, la 17.30 , am fost lovit de un Porsche Cayenne negru, cu numar de Bucuresti, pe trecerea de pietoni de la piata dorobanti. Eram pe verde, traversam impreuna cu alti oameni. Porsche-ul a plecat de la stop cat inca era rosu pentru el, m-a lovit, m-a aruncat din carut. Soferul (40 ani si ceva, grizonat, solid, 1.80, elegant imbracat) s-a dat jos, a dat carutul la o parte, s-a urcat inapoi in masina si a plecat mai departe foarte relaxat. In timpul asta eu zaceam, dupa o aterizare fortata cu capul de ciment"


Genica Boerica se afla la volanul unui Porsche Cayenne, negru, care a lovit joi, in jurul orei 17.30, un barbat in scaun cu rotile pe o trecere de pietoni din Capitala, desi traversa pe culoarea verde. Dupa accident, Boerica a oprit doar ca sa dea la o parte scaunul cu rotile in care se aflase victima. Dupa care, si-a vazut linistit de drum.

Victima, Iulian Craciun, - CEO Sicotel, a fost accidentata in timp ce traversa pe culoarea verde a semaforului pe Calea Dorobanti la intersectie cu Strada Muzeul Zambaccian.

Fara sa-i pese ce a facut, soferul a fugit de la locul accidentului.

foto: barbatulsecolului21.ro

Elevii vor sustine examenele de corigente in perioada 10 august-2 septembrie... FOTO SOC! Elena, romanca cu chipul topit de acid!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x