Antena Căutare

Cum arată și cu ce se ocupă fiicele lui Vladimir Putin, Maria și Katerina. Președintele Rusiei le-a ținut ascunse de public

Pe lângă faptul că este politician rus și fost ofițer KGB, nu se știu prea multe despre Vladimir Putin. În ciuda popularitații sale, a reușit să își protejeze cu succes familia. Însă nu toate detaliile private au rămas secrete, căci fosta soție, Lyudmila Shkrebneva, și fiicele lor Maria și Katerina nu au rămas mult timp departe de lumina reflectoarelor.

vladimir putin si fosta sotie Lyudmila Shkrebneva imbracati de gala Galerie
Vladimir Putin a reușit să își protejeze cu succes familia de presă și a rămas discret cu privire la viața sa personală. Însă nu toate detaliile au rămas secrete, căci fosta soție, Lyudmila Shkrebneva, și fiicele lor Maria și Katerina nu au rămas mult timp departe de lumina reflectoarelor | Getty Images

De la începutul primului său mandat de președinte, început în 1999, Rusia lui Putin a avut o relație tensionată cu Occidentul.

Putin, care este un fost agent KGB, a luptat din greu pentru a împiedica lumea să cunoască detaliile mai fine ale vieții sale private, ferindu-și copiii de lumina reflectoarelor încă de la preluarea mandatului.

Președintele Rusiei are două fiice din prima căsătorie cu fosta însoțitoare de bord, Lyudmila Shkrebneva. În 1983, Vladimir Putin s-a căsătorit cu fosta însoțitoare de zbor, cu care are două fiice. După trei decenii de căsnicie, cei doi au divorțat în 2013.

Citește și: Cum arată buncărele în care ucrainenii se adăpostesc de bombele trimise de Rusia. Explozii în mai multe orașe | Galerie Foto

Cine sunt fiicele lui Vladimir Putin, Maria Vorontsova și Katerina Tikhonova

Potrivit site-ului guvernului lui Putin, fosta soție a lui Vladimir, Lyudmila Shkrebneva, a susținut că președintele Rusiei își „răsfăța” copiii, în timp ce ea își asuma rolul de părinte autoritar.

”Nu toți tații sunt la fel de iubitori cu copiii lor ca el. El le-a răsfățat mereu, în timp ce eu eram cea care trebuia să le disciplineze.”, a spus femeia care i-a stat alături 30 de ani.

Împreună au avut două fiice, Maria Vorontsova și Katerina Tikhonova. Fiica cea mare s-a născut în Leningrad, actualul Sankt Petersburg, în 1985. Un an mai târziu, Lyudmila Shkrebneva a născut-o pe Katia Tikhonova în Germania, unde familia s-a mutat pentru slujba lui Putin în KGB.

În 1996, cei patru s-au mutat la Moscova, unde cele două fiice ale lui Vladimir Putin au urmat cursurile unei școli în limba germană. Din 1999, când Putin a ajuns președinte interimar, cele două au avut profesori privați și au fost educate exclusiv acasă.

Citește și: Imagini tulburătoare surprinse în Ucraina, la câteva ore după ce a început războiul cu Rusia. Oamenii se grăbesc să plece din țară

Cu ce se ocupă Maria Vorontsova și Katerina Tikhonova

Ambele fiice ale lui Vladimir Putin au făcut studii superioare sub identități false. Maria Vorontsova a studiat Biologie și apoi Medicină la Moscova, iar Katerin Tikhonova a aprofundat studiile orientale.

Maria Vorontsova este acum cercetător și locuiește la Moscova. Ea este căsătorită cu olandezul Jorrit Faassen, cu care ar avea un copil. Chiar președintele Rusiei a recunoscut că este bunic, într-un interviu din 2017, cu regizorul Oliver Stone.

Întrebat dacă se joacă cu nepotul său, președintele a spus: „Foarte rar, din păcate”.

De cealaltă parte, Katerina Tikhonova este o fostă dansatoare acrobatică, care conduce în prezent compania Innopraktika la Universitatea de Stat din Moscova.

Citește și: Ce se întâmplă în Republica Moldova după ce Rusia și Belarus au atacat Ucraina. Maia Sandu, cerere către Parlament

Mezina familiei Putin s-a căsătorit cu miliardarul rus Kirill Shamalov în 2013, de care a divorțat cinci ani mai târziu.

Deși ambele fiice ale lui Putin au fost ținute departe de ochii publicului, Maria a avut o intervenție la televiziunea de stat rusă ca expert în biotehnică, în decembrie 2018. Apariția ei nu includea nicio referire la faptul că ea ar fi rudă cu Putin.

Citește și: Război în Ucraina, ziua 2 LIVE TEXT. Zelenski cere mai multe sancţiuni pentru Rusia: "Presiunea trebuie să crească!" / Putin mobilizează noi trupe în Belarus pentru a lua cu asalt Kievul

În iunie anul trecut, Katerina Tikhonova s-a adresat, de asemenea, la Forumul Internațional de la Sankt Petersburg. Din nou, nici relația ei cu președintele rus nu a fost menționată, conform Express UK.

Pentru mai multe detalii despre războiul dintre Rusia și Ucraina, accesați site-ul observatornews.ro, unde găsiți cele mai proaspete informații despre situația de la Kiev.

Ce avere ar avea Vladimir Putin, președintele Rusiei. Ar fi de fapt cel mai bogat om din lume... Cine e Alina Kabaeva, femeia despre care se crede că e iubita lui Vladimir Putin. Există zvonuri că i-ar fi dăruit mai m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x