Antena Căutare

Ce sancțiuni a primit șoferul care i-a sfidat pe polițiști după ce a încălcat mai multe reguli de circulație

Șoferul care i-a sfidat pe polițiști după ce încălcat mai multe reguli de ciruclație a fost amendat și a rămas fără permis timp de 1 an.

Colaj cu șoferul Galerie
Șoferul care i-a sfidat pe polițiști s-a ales cu amendă și cu pemrisul suspendat | Observator

Șoferul care a fugit miercuri de polițiști și prins după 11 ore în apartamentul bunicii sale, a fost reținut pentru 24 de ore și sancționat pentru că a condus pe contrasens, pentru că nu a acordat prioritate pietonilor, pentru conducere agresivă și pentru că nu a oprit la semnalul polițiștilor și a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Șerban Michelle Antonio, șoferul care i-a sfidat pe polițiști lovind în fuga sa două mașini ale oamenilor legii, a fost testat și cu aparatul alcooltest și drugtest când a fost adus la secția de poliție, la 11 ore de la incident.

Totodată, șoferul a primit o amendă de 6.090 lei.

Ce a ieșit la testarea cu aparatul alcooltest și drugtest

„Cu aparatul alcooltest și drugtest, rezultatul fiind negativ pentru ambele situații. A fost condus la INML pentru recoltarea de mostre biologice și așteptăm rezultatele”, a explicat comisarul-șef Ionel Bratu, șef serviciu accidente rutiere, potrivit G4media.ro.

Poliţiştii din Bucureşti l-au găsit pe şoferul care miercuri seară nu a oprit la semnalele agenţilor şi a lovit două maşini când fugea, abandonându-şi apoi maşina pe o stradă din Sectorul 4. Bărbatul de 26 de ani a fost reținut entru 24 de ore, pentru tulburarea liniștii și oridinii publice.

Individul care încercase să treacă cu maşina aseară peste poliţişti şi jandarmi şi care a agresat mai mulţi participanţi la trafic a fost reţinut. Acesta fugise la bunica sa”, este anunţul postat pe pagina de Facebook a Europol.

Citește și: Șoferul care a fugit de polițiști în zona Tineretului din Capitală ar fi fiul unei foste vedete OTV. Cine e femeia

Firul evenimentelor. Ce s- întâmplat cân șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor

Poliţişti ai Brigăzii Rutiere au solicitat, miercuri seară, conducătorului unui autoturism să oprească, după ce acesta încălcase mai multe reguli de circulație.

„Acesta nu s-a conformat indicaţiilor poliţistului, în sprijin venind şi o echipă de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. La solicitarea forţelor de ordine să oprească şi să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autoturismul a fost dat în atenţie şi a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4. Șoferul a fost găsit la 11 ore de la incident.

”Laşul din imagine, pe cât de “zmeu” este pe reţelele de socializare, pe atât de laş a fost în momentul în care a fost oprit de echipajul rutier. A fugit cu riscul de a ucide şi ulterior, pe o stradă din sectorul 4, şi-a abandonat maşina cumpărată din venituri pentru care sigur a plătit taxe şi impozite. Îi recomandăm individului să nu doarmă acasă că e pregătit patul într-unul din centrele de reţinere şi arestare preventivă”, au transmis reprezentanţii Sindicatului Europol, potrivit news.ro.

Sfântul Dimitrie cel Nou (Basarabov), tradiții și obiceiuri. Ce trebuie neapărat să faci azi ca să îți meargă bine tot a... Un incendiu a izbucnit la Palatul Cercului Militar Național din București. Un militar care a intervenit a suferit arsuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x