Antena Căutare

Ce se întâmplă cu școlile din București joi și vineri! Gabriela Firea a făcut anunțul astăzi! Iar vor sta elevii acasă?!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre posibilitatea ca școlile să fie închise joi și vineri din cauza zăpezii.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre posibilitatea ca școlile să fie închise joi și vineri din cauza zăpezii.

În acest moment, Primăria Capitalei analizează dacă este cazul ca să se ia această decizie care a nemulțumit foarte mulți părinți la finalul lunii februarie, când primăria împreună cu Inspectoratul Școlar au luat o măsură similară.

Ce se întâmplă cu școlile din București joi și vineri! Gabriela Firea a făcut anunțul astăzi! Iar vor sta elevii acasă?!

Astfel, Primăria Capitalei a cerut toate datele de la meteorologi pentru a vedea cât de gravă va fi situația din punct de vedete meteorologic.

De altfel, joi şi vineri se anunţă a fi vârful ninsorilor în Bucureşti şi în zonele limitrofe, potrivit specialiștilor.

„De astăzi și până mâine, o parte importantă din țară, dar și capitala României și zona de sud, sunt sub incidența codului galben. Pentru București, începând de astăzi, de la ora 18 și până mâine la ora 15, și vom avea fenomene meteo, cum ar fi polei, lapoviță, ninsoare.

Stratul de zăpadă va ajunge între 7 și 12 centimetri, local 15 centimetri. Cele mai afectate sectoare sunt 5, 4, 3 și 2”, a spus Gabriela Firea.

Ce se întâmplă cu școlile din București joi și vineri! Gabriela Firea a făcut anunțul astăzi! Iar vor sta elevii acasă?!

„Ieri și azi am acționat cu toții pentru a îndepărta pe cât posibil fenomenele meteo pentru a se putea circula, pentru ca toți cetățenii să fie în siguranță, să se poată ajunge, chiar dacă mai greu, la spitale, școli, la instituțiile publice. Așa vom acționa și în continuare.

Suntem organizați pentru că ne așteaptă o săptămână destul de dificilă. Cetățenii din Capitală pot să sune la numărul gratuit 0800800868 pentru toate solicitările pe care le au. Vom răspunde cu promptitudine, ca de fiecare dată”, a mai spus Firea.

„Din păcate ne așteaptă o săptămână care va avea mai curând aspect specific sezonului rece. În mod concret, ANM a emis o atenționare de cod galben ce va intra în vigoare astăzi, de la ora 18 până mâine la ora 15. Este valabilă și în București, așteptăm ca precipitațiile moderate cantitativ să-și facă apariția.

Este așteptat ca în Capitală, în această seară, să apară lapoviță și ploaie, favorizând din nou producerii poleiului, urmând ca treptat să predomine ninsorile. Va continua să ningă și mâine până spre orele prânzului”.

Schimbări majore în Capitală, anunțate chiar de primarul Firea! În Bucureşti urmează să fie realizate staţii de valorifi... România s-a zguduit din nou! Un CUTREMUR a avut loc în judeţul Buzău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x