Antena Căutare

Ce se întâmplă în corpul tău, dacă bei spirt! Cum poți muri, după doar câteva înghițituri! Medic: „Nu beți așa ceva! Este foarte periculos”

Un medic a explicat ce se întâmplă în corpul tău, dacă bei spirt, și cum poți muri, după doar câteva înghițituri.

Ce se întâmplă în corpul tău, dacă bei spirt! Cum poți muri, după doar câteva înghițituri! Medic: „Nu beți așa ceva! Este foarte periculos” Galerie
Ce se întâmplă în corpul tău, dacă bei spirt! Cum poți muri, după doar câteva înghițituri! Medic: „Nu beți așa ceva! Este foarte periculos”

Medicul Tudor Ciuhodaru a tras un semnal de alarmă, în contextul în care zece persoane au murit după ce au consumat spirt contrafăcut.

Cum se numește spirtul contrafăcut ce a ucis oameni, la Iași! Cum a ajuns pe piață și cu ce preț a fost vândut

Medic: Ce se întâmplă în corpul tău, dacă bei spirt

Medicul a spus că este foarte periculos ca oamenii să bea spirt. Alcoolul sanitar de proveniență necunoscută, nedestinat utilizării sanitare, trebuie evitat.

Tragedie imensă, la Iași! Zece oameni au murit, după ce au băut spirt contrafăcut! Nu au mai avut nicio șansă de salvare!

Aceste cazuri sunt extrem de severe. Au un pronostic extrem de rezervat. Ne-am mai confruntat în 2013 cu un asemenea caz, tot în această zonă. Atunci 30 de persoane și-au pierdut viața din cauza alcoolului contrafăcut.

Alcoolul metilic este foarte toxic. Doza letală de 30 de mililitri. E incolor, volatil și inflamabil și se aseamănă cu alcoolul de aceea e ușor de confundat. În clinică, după o perioadă de latență de la 1 la 36 de ore apar fenomene grave, rapid mortale, caracterizate prin dureri de cap, tulburări de vedere mergând până la orbire, cele digestive și alterarea stării generale”, a spus Tudor Ciuhodaru potrivit antena3.ro.

Catedrala Mântuirii Neamului, batjocorită pe Google Maps! Cum a fost redenumită! FOTO... „A băut de ăsta, că era mai ieftin! Îl făcea în două cu apă. A început să vomite! A murit exact ca o muscă”. Soția unuia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x