Antena Căutare

„A băut de ăsta, că era mai ieftin! Îl făcea în două cu apă. A început să vomite! A murit exact ca o muscă”. Soția unuia dintre cei 10 oameni care au murit la Iași, mărturisire înfiorătoare!

Soția unuia dintre oamenii care au băut spirt contrafăcut și au murit, la Iași, a făcut o mărturisire înfiorătoare.

„A băut de ăsta, că era mai ieftin! Îl făcea în două cu apă. A început să vomite! A murit exact ca o muscă”. Soția unuia dintre cei 10 oameni care au murit la Iași, mărturisire înfiorătoare!
„A băut de ăsta, că era mai ieftin! Îl făcea în două cu apă. A început să vomite! A murit exact ca o muscă”. Soția unuia dintre cei 10 oameni care au murit la Iași, mărturisire cumplită!

Agafia Teofan din Stolniceni-Prăjescu, județul Iași, a spus că soțul ei a băut, alături de alte trei persoane, alcool sanitar cumpărat de la magazinul din sat.

„Au băut toți, împreună au băut. Au băut toți. Doamne a ieșit acum de spălat parbrize. Nu știu pentru spălat mâini asta. Spirtul ăla albastru, nu știu cum. De parbrize de mâini, nu știu cum! De ce au băut? Era mai ieftin. A fost rău, a fost rău eu am venit cu o zi înainte, i-am adus suc și vin. Nu a băut. Voma și după aia după masă. In doua cu apa îl făceau", a spus femeia.

Ce se întâmplă în corpul tău, dacă bei spirt! Cum poți muri, după doar câteva înghițituri! Medic: „Nu beți așa ceva! Este foarte periculos”

Trei dintre ei - două femei și un bărbat - au murit în aceeași noapte. Soțul Agafiei Teofan a murit ultimul.

Cum se numește spirtul contrafăcut ce a ucis oameni, la Iași! Cum a ajuns pe piață și cu ce preț a fost vândut

Agafia a mai povestit că ea a găsit-o pe una dintre femeile care au murit, după ce au but spirt contrafăcut, ce conținea metanol. „Stătea moartă exact ca o muscă. Exact ca al meu era!”, a spus ea. Mai multe detalii, pe observatornews.ro.

Ce se întâmplă în corpul tău, dacă bei spirt! Cum poți muri, după doar câteva înghițituri! Medic: „Nu beți așa ceva! Est... „Băi, nu mai pune mâna pe mine! De ce să-ţi dau eu ţie detalii, mă, cine eşti tu?”. Un tânăr, imobilizat cu spray lacrim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x