Antena Căutare

România s-a cutremurat din nou miercuri dimineață! Al doilea seism în câteva ore

Cutremur, 12 decembrie. România s-a cutremurat din nou. După ce marți seara a avut loc un seism în zona Vrancea, un alt cutremur s-a produs, la câteva ore distanță.

România s-a cutremurat din nou miercuri dimineață! Al doilea seism în câteva ore
cutremur

Cutremur, 12 decembrie. România s-a cutremurat din nou. După ce marți seara a avut loc un seism în zona Vrancea, un alt cutremur s-a produs, la câteva ore distanță, anunță infp.ro.

Cutremur. Pe 12 decembrie, la ora 02:32:36, un cutremur in judetul Vrancea, localizat manual.

Coordonatele cutremurului sunt: latitudine 45.7926; longitudine 26.6113. Magnitudinea seismului a fost de 2.2(ml), la o adancime: 73km.

Un nou cutremur a avut loc în România, marți seară, anunță infp.ro. Seismul s-a produs în zona seismică Vrancea.

Cutremur în România, marți 11 decembrie. Seismul s-a produs la ora 21:11:15 și a fost localizat manual. Coordonatele seismului sunt: latitudidne 45.6548; longitudine 26.6027. Magnitudinea cutremurului a fost de 2.4(ml) și s-a produs la o adancime: 98km.

În România au fost înregistrate mai multe cutremure, în ultima perioadă, iar unele dintre ele au avut magnitudine îngrijorătoare. Nu mai puțin de 10 cutremure au avut loc pe în luna decembrie, până la această data. Cel mai mare din această luna a avut 3.8 pe grade Richter și s-a produs în județul Buzău.

România, lovită de un cutremur de 8 grade pe scara Richter, de Crăciun? Șapte cutremure au avut loc în ultimele 48 de ore

Vă reamintim că la sfârșitul lunii octombrie s-a produs un cutremur mare în România, care s-a resimțit din plin și în București.

Vot final în Parlament! Pensiile se măresc din septembrie 2019: Creșteri de 70% pentru unii români, după noua formulă de... Ce trebuie să facă românii din Italia care dețin mașini înmatriculate în România ca să nu mai ia amenzi usturătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x