Antena Căutare

Cea mai complicată intersecție, într-un oraș din România. Imaginea s-a viralizat: ”Oare ce a vrut să spună autorul în această pictură?”

Marcajele dintr-o intersecție din Timișoara i-au pus pe jar pe internauți și în dificultate pe șoferii din oraș. Criticile au fost dure, iar cele mai multe dintre ele au fost destinate autorităților din oraș.

Marcajele dintr-o intersecție din Timișoara i-au pus pe jar pe internauți și în dificultate pe șoferii din oraș. Criticile au fost dure, iar cele mai multe dintre ele au fost destinate autorităților din oraș.

Intersecția se află în zona Pasajului Jiul din Timișoara, care tocmai a fost renovat și extins astfel încât să aibă 5 benzi în loc de două. Potrivit adevarul.ro, lucrarea a costat 20 de milioane de lei, autoritățile reușind să facă o economie de 10 milioane de lei față de costul estimat inițial care fusese de 30 de milioane de lei.

Lucrările de extindere erau necesare deoarece zona este una foarte aglomerată, aproximativ 6.000 de mașini trecând pe acolo în fiecare oră. Totuși, unii internauți s-au arătat deranjați de mulțimea de linii care traversează intersecția în toate părțile.

„Oare ce a vrut să spună autorul în această pictură?”, s-a întrebat ironic un tânăr din Timișoara.

„Când somnul rațiunii naște monștri”, a scris o tânără din orașul de pe Bega.

„O intersecție din România (Timișoara sau Caracalișoara sau Semaforișoara sau Palmișoara sau…) Cum a aprobat Poliția Rutieră așa ceva? Cum?”, a scris pe Facebook un alt locuitor din Timișoara. Au existat însă și timișoreni care au apreciat pasajul și au fost supărați de comentariile ironice din mediul online.

„Pasajul e renovat, sunt mai multe benzi de circulație, traficul în zonă va fi evident mai fluid. Este trecere de pietoni, chiar dacă va trebui să facem 20 m în plus pentru ea. Este și pistă de biciclete, așa cum era normal să fie. Da, marcajele din mijlocul intersecției arată ca pixu’ și nu erau musai necesare. Vă provoc pe toți haterii să nu circulați pe acolo; doar așa, de ciudă că sunt marcajele aiurea”, a scris un locuitor din Timișoara.

Sursă Foto:Iulian Anghelus (Facebook)

Veşti rele de la meteorologi. Un val de ger polar loveşte întreaga Europă. Vor fi căderi masive de zăpadă şi frig!... Și tu îți cumperi fructe, cosmetice și pufuleți „de la metrou”? Spaţiile comerciale din staţiile de metrou, supuse aviză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x