Antena Căutare

Cea mai friguroasa dimineata de toamna: temperaturile au scazut sub zero grade

Romania a inghetat in aceasta dimineata, atunci cand temperaturile au coborat sub zero grade Celsius, in mai toate regiunile tarii.

Miercuri a fost cea mai friguroasa dimineata din acest sezon rece. Cel mai frig a fost in Bozovici si Petrosani, acolo unde la ora 7.00 termometrele aratau minus 6 grade. A fost mai frig chiar si decat la Miercurea Ciuc, "emblema" temperaturilor scazute in Romania, acolo unde se inregistrau minus 5 grade Celsius.

Noaptea trecuta a fost si mai rece, iar minimele au ajuns pana la minus 9 grade in zonele montane. Spre exemplu, in judetul Suceava, in zona montana s-a semnalat inghet la sol. In zona localitatii Campulung Moldovenesc, acolo unde a fost lapovita si ninsoare, chiar s-a intervenit cu utilaje cu lama pentru curatarea drumurilor. La ora 8.00 se inregistrau -6 grade Celsius la Petrosani, -4 grade la Sinaia si Blaj si -7 grade la Calimani si Stana de Vale. Multi soferi care au vrut sa plece dimineata cu masinile spre serviciu s-au trezit ca trebuie sa-si curete geamurile de gheata.

Totusi, in ciuda frigului de dimineata, pentru orele amiezii meteorologii au anuntat maxime de peste 10 grade in toata tara, iar de joi vremea se va mai incalzi usor.

Vezi aici prognoza meteo detaliata, pe localitati.

16 perchezitii la contrabandisti de tigari in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Prahova... Ultima zi de trafic pe Transfagarasan. De maine se va inchide portiunea Cascada Balea - Cabana Capra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x