Antena Căutare

Cei cinci candidaţi la şefia DIICOT susţin astăzi interviurile

Cei cinci candidaţi la conducerea DIICOT sunt programaţi să susţină vineri interviurile. Printre aceştia se află procurorul şef adjunct al DIICOT Giorrgiana Hosu, dar şi fostul şef al instituţiei, Daniel Horodniceanu, care candidează şi pentru conducerea Parchetului General.

Pentru funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au fost admişi pentru interviu Teodor Niţă, Ioana Bogdana Albani, Elena-Giorgiana Hosu, Viorel Badea, Daniel Horodniceanu.

Interviurile au început marţi, cu candidaţii pentru desemnarea şefului Parchetului ICCJ, şi au continuat şi miercuri, iar joi s-au desfăşurat interviurile pentru conducerea DNA.

Ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu a afirmat joi, după interviurile pentru postul de procuror general, că toţi candidaţii au demonstrat profesionalism şi valoare şi că urmează deliberarea cu privire la tipul de lider necesar, în funcţie de ceea ce s-a întâmplat, bine sau rău, în ultimii 10-15 ani în Ministerul Public şi ceea ce e de făcut în următorii trei ani.

El s-a declarat convins că lucrurile vor evolua în aceiaşi parametri buni şi în cadrul interviurilor pentru celelalte funcţii.

Sursa : news.ro

Interpretarea schiței este uluitoare! Cum a desenat-o Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu: A numit desenul „prima”!"... Crește vârsta de pensionare pentru profesori. Femeile se pot pensiona la 65 de ani, opțional...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x