Antena Căutare

Cel mai mare club de rock din Braşov îşi suspendă activitatea după tragedia din clubul Colectiv: "La o analiză amănunţită s-a constatat că..."

Administratorii clubului Rockstadt, cel mai mare club de muzică rock din Braşov, au anunţat că îşi suspendă temporar activitatea, motivul fiind faptul că izolaţia fonică a localului este construită din acelaşi burete ca în clubul Colectiv din Bucureşti.

Cel mai mare club de rock din Braşov îşi suspendă activitatea după tragedia din clubul Colectiv: "La o analiză amănunţită s-a constatat că..." Galerie
Este vorba despre clubul Rockstadt din Braşov | Facebook Rockstadt

Administratorii clubului Rockstadt, cel mai mare club de muzică rock din Braşov, au anunţat că îşi suspendă temporar activitatea, motivul fiind faptul că izolaţia fonică a localului este construită din acelaşi burete ca în clubul Colectiv din Bucureşti.

"Ca o reacţie imediată a celor întâmplate la Bucureşti, am decis reevaluarea condiţiilor de siguranţă aflate în clubul Rockstadt. Deşi clubul dispune, în acest moment, de căi de ieşiri în caz de urgenţă, hidrant şi stingătoare, la o analiză amănuţită asupra buretelui de izolare fonică, s-a constatat că acesta face parte din aceeaşi categorie de burete folosit în clubul Colectiv din Bucureşti", se arată în anunţul postat pe Facebook.

Reprezentanţii clubului spun că vor intra în renovare pentru a înlocui întreaga suprafaţă de burete cu un material ignifug care nu poate permite arderea. Mai mult, în club va fi montat un sistem de stingere cu sprinklere, în conformitate cu reglementările europene aflate în vigoare.

Unul dintre cele mai vechi cluburi din București se închide. „Sunt prieten cu unul din patronii de la Colectiv. Știu că o sa facă mulți ani de pușcărie”

"Nu în ultimul rând, dorim să menţionăm că luăm absolut toate măsurile de prevenţie aflate în actuala legislaţie şi mai mult, instalăm şi alte măsuri pentru a fi absolut siguri că niciodată nu ne vom afla în tragica situaţie petrecută la Bucureşti. În ce priveste redeschiderea clubului, desigur, vom comunica oficial acest lucru în momentul în care toate detaliile vor fi puse la punct. Momentan, clubul va fi închis pe o periodată de zece zile, în funcţie de când va ajunge comanda de burete ignifug“, se mai arată în anunţ.

Clubul Rockstadt este cel mai mare club de muzică rock din Braşov.

Citeşte şi:

Apar dovezi noi! Filmarea arată că incendiul nu a izbucnit în timpul melodiei „The Day We Die”! Ce s-a întâmplat cu adevărat

Ce dureri îndură chiar acum victimele incendiului! „Dacă ai supraviețuit vor fi momente în care îți dorești să fi murit inițial”

Scrisoarea emoționantă a unei femei pentru fostul soț pierit în Colectiv: ”Kuki, sper că mi-ai iertat nebunia care te-a ... Cum poți ajuta și tu victimele din incendiu! Hai să fim un Colectiv!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x