Antena Căutare

Cele mai frumoase MESAJE de Sfântul Alexandru. Trimite şi tu celor dragi urări speciale de ziua numelui!

În 30 august credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Alexandru, “Protectorul omenirii”. Vă prezentăm mai jos o serie de mesaje, urări și felicitări pe care le puteți trimite celor care poartă acest nume:

În 30 august credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Alexandru, “Protectorul omenirii”. Vă prezentăm mai jos o serie de mesaje, urări și felicitări pe care le puteți trimite celor care poartă acest nume:

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La mulţi ani!

Un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!

Îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale, să răsară mereu câte-o rază de soare care să îți aducă fericire şi bucurie! Să ai parte de multă sănătate, să ai sufletul curat şi toate dorințele să ţi se împlinească! La mulți ani!

De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorințele! La mulți ani, Alex!

MESAJE ȘI URĂRI DE SF ALEXANDRU. La mulți ani şi Sfântul Alexandru să te călăuzească mereu!

LA MULȚI ANI ALEXANDRU. Să-ţi dea Domnul sănătate, judecata înțeleapta, viaţa lungă pământeasca, ce dorești să se-împlinească!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros "La mulți ani"! Să aveți parte de multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriți lângă cei dragi!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămâna de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire! La mulți ani, Alexandru/a!

De ziua numelui iți doresc şi nu numai, tot ce-mi doresc mie! Să fii sănătos, bogat şi cumpătat! Femeile să curgă ca berea şi vinul! La mulți ani!

MESAJE MULȚI ANI SF ALEXANDRU. Iți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

Îți urez "La mulți ani", pentru că porți acest nume, şi fie ca Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porți, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iți dăruiască fericirea dorită şi liniștea interioară.

La Mulți Ani! Să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!

LA MULȚI ANI ALEXANDRU. Cu ocazia zilei de nume, iți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!

Ne gândim cu toții la tine şi, pentru ca astăzi este o zi specială, iți urăm un sincer "La mulți ani"!

La mulți ani! Să ai parte de multă IUBIRE, FERICIRE și, mai ales, SĂNĂTATE!

Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște şi pace şi să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră! La mulți ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

Cutremur PUTERNIC azi-noapte în România! Ce magnitudine a avut seismul... Cutremurător! Un tânăr de 31 de ani și-a pierdut viața! Medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face nimic pentru ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x