Antena Căutare

Ceremonie militară și religioasă la Monumentul Marinarilor! Marinarii militari vor cinsti memoria eroilor militari!

Forţele Navale Române (FNR) omagiază pe 14 august, de Ziua Recunoştinţei, memoria eroilor şi înaintaşilor care au scris istorie în confruntările navale din cadrul conflagraţiilor la care Marina Română a luat parte, pentru apărarea independenţei şi suveranităţii ţării.

Ceremonie militară și religioasă la Monumentul Marinarilor! Marinarii militari vor cinsti memoria eroilor militari!
Monumentul Marinarilor | http://www.mapn.ro/fotodb/20090814_1/Coroane_6

Forţele Navale Române (FNR) omagiază pe 14 august, de Ziua Recunoştinţei, memoria eroilor şi înaintaşilor care au scris istorie în confruntările navale din cadrul conflagraţiilor la care Marina Română a luat parte, pentru apărarea independenţei şi suveranităţii ţării, a informat MApN printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în mod tradiţional, de Ziua Recunoştinţei, marinarii militari vor participa de la ora 8.30, la ceremonia militară şi religioasă organizată în memoria eroilor militari la Monumentul Marinarilor de pe faleza din Constanţa.

"De asemenea, de la ora 10,00, tot pe faleză va fi organizată o ceremonie militară pentru acordarea Drapelului de Luptă Batalionului de Sprijin al Forţelor Navale 'Ovidius', dar şi a unor distincţii şi medalii militare din partea conducerii Ministerului Apărării Naţionale", se arată în comunicatul de presă al MApN.

Exerciţiul FNR (Forţele Navale Române) 18, cel mai mare spectacol naval al anului, se va desfăşura miercuri, între orele 10.00 şi 12.30, la Constanţa, Mangalia, Brăila şi Tulcea şi în Bucureşti, în Parcul Herăstrău. Activităţile specifice vor continua, între orele 13.00 şi 15.00, în Portul Tomis din Constanţa, unde marinarii militari vor organiza jocuri şi concursuri tradiţionale marinăreşti.

Ziua se va încheia cu concertul Muzicii Militare a Forţelor Navale, susţinut pe faleza din Constanţa, începând cu ora 20.30, iar marinarii militari se vor retrage cu torţe, în intervalul orar 21.00 - 23.00, în oraşele Constanţa şi Mangalia.

PANICĂ la metrou! Un tren a fost oprit pe Magistrala 1... SFÂNTA MARIA 2018. Cea mai puternică rugăciune. Îţi îndeplineşte orice dorinţă dacă o spui în ajunul Adormirii Maicii Do...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x