Antena Căutare

Experiment: Cum devin cerșetorii milionari în Timișoara. „Alte persoane nu câștigă nici într-o lună cât câștigă ei într-o zi.”

City Managerul orașului Timișoara, Robert Kristof, a postat pe Facebook un mesaj prin care încearcă să îi îndemne pe cetățenii orașului să nu mai ofere bani cerșetorilor.

City Managerul orașului Timișoara, Robert Kristof, a postat pe Facebook un mesaj prin care încearcă să îi îndemne pe cetățenii orașului să nu mai ofere bani cerșetorilor.

Acesta susține faptul că singura modalitate prin care numărul cerșetorilor din orașul Timișoara poate fi redus este doar prin încetarea de a mai oferi bani acestora.

Vă rog nu mai dați bani cerșetorilor întrucât prin astfel de acțiuni îi încurajați în activitatea lor! Alte persoane nu câștigă nici într-o lună cât câștigă ei într-o zi, iar trista realitate este că vin din toate colțurile României în Timișoara pentru că în alte părți nu primesc atât de mulți bani. Din păcate legislația românească nu ne permite decât să îi amendăm, sumă de bani pe care oricum nu o plătesc întrucât nu au venituri declarate și nu avem ce să le facem. Singurul mecanism împotriva lor este să nu le mai dăm bani, deloc! Rugămintea este să distribuți videoclipul, astfel cât mai multe persoane vor înceta în a le oferi bani, iar în acest fel putem scăpa de ei!”, a scris el pe reteaua de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gata, Liviu Dragnea s-a angajat! Omul politic a ajuns să repare mașinile Administrației Penitenciarelor... Subiecte și Bareme Matematică BAC 2019: Află pe a1.ro ce pică la profil pedagogic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x