Antena Căutare

CFR introduce biletele de weekend, cu reduceri de pana la 35%

CFR calatori lanseaza astazi biletele de weekend, o noua metoda de a obtine reduceri la calatoriile cu trenul. Reducerile se incadreaza intre 15 si 35%, in functie de numarul de weekend-uri pentru care se opteaza intr-o luna.

Biletele pentru calatoria cu trenul in doua weekend-uri sunt cu 15% mai ieftine. Reducerea ajunge la 25% pentru trei weekend-uri si la 35% pentru trei. Pentru o calatorie pe ruta Bucuresti – Constanta, in doua sfarsituri de saptamana, cu un tren InterRegio, la clasa a 2-a, biletul costa 186,7 lei, cu 35 de lei mai putin decat pana acum.

Biletul de weekend este o legitimatie de calatorie care se emite pentru o singura persoana, la acelasi rang de tren si pe aceeasi ruta, pe distante de pana la 1.000 de kilometri. Pentru a beneficia de reducere, nu este permisa intreruperea calatoriei. De asemenea, reducerile nu se cumuleaza cu altele si nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului.

Un magistrat din Cluj, fotografiat in jacuzzi alaturi de inculpatul pe care il judeca... Canicula a cuprins sudul si vestul Europei. Urmeaza Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x