Antena Căutare

Cum arată și cu ce se ocupă fiica secretă a lui Vladimir Putin, Luiza Rozova. Ar locui în lux, în Monaco

Luiza Rozova, cunoscută și sub numele de Elizaveta Krivonogikh, are doar 18 ani și este din orașul natal al lui Vladimir Putin, Sankt Petersburg. Se spune despre ea că ar fi fiica secretă a liderului rus, iar asta i-a atras mânia internauților.

colaj de imagini cu vladimir putin imbracat in costum negru si camasa albastra Galerie
Luiza Rozova, cunoscută și sub numele de Elizaveta Krivonogikh, are doar 18 ani și este originară din orașul natal al lui Vladimir Putin, Sankt Petersburg. Se spune despre ea că ar fi fiica secretă a liderului rus, iar asta i-a atras mânia internauților. | Profimediaimages.ro

”Fiica secretă” a lui Vladimir Putin a primit o mulțime de mesaje răutăcioase pe rețelele sociale după ce Ucraina a fost invadată de către armata Rusiei. Unul dintre comentarii suna așa: „Stai în buncăr? Ca un șobolan?”.

Mesajul face referire la informația conform căreia Vladimir Putin și-a dus întreaga familie într-un buncăr din Siberia.

Alții au criticat-o pentru că se bucură de un stil luxuriant, în timp ce acțiunile președintelui rus provoacă mii de morți și suferințe nu doar poporului ucrainean.

Citește și: Ce a apărut pe contul Olenei Zelenska, soția președintelui Volodimir Zelenski. Mesajul ei în plin război Ucraina - Rusia

Cine e Luiza Rozova, fiica secretă a lui Vladimir Putin

Mai multe imagini cu ”fiica secretă” a lui Vladimir Putin găsiți în galeria foto atașată acestui articol.

Mama Luizei Rozova ( n.r. cunoscută și drept Elizaveta Krivonogikh), este fost agent de curățenie.

Numele ei este Svetlana Krivonogikh și acum are 45 de ani. Ulterior ea a devenit multimilionară și este coproprietar al unei mari bănci rusești.

Presupusa fiica a lui Putin, Luiza, este model și are inclusiv apariții pe podiumuri importante.

Svetlana deține un conac de 3,1 milioane de lire sterline în Monaco și nu a comentat afirmațiile conform cărora tatăl fiicei ei este Vladimir Putin.

Mama Luizei Zovora, Svetlana Krivonogikh

Nici președintele rus nu a recunoscut-o public pe Luiza ca fiind fiica sa. De altfel, nici pe fiicele lui din prima căsnicie nu le-a prezentat public. Ba mai mult, acestea ar folosi identități false.

Citește și: Ce probleme medicale ar avea Vladimir Putin. Ar fi fost operat în 2020 pentru a fi tratat de cancer

Fata, care este urmărită de aproape 90 de mii de persoane pe Instagram, a încetat să mai posteze în urmă cu cinci luni, declanșând suspiciunea că Putin ar fi în spatele deciziei.

Cu toate acestea, contul ei rămâne activ și tânăra primește sute de mesaje în care este jignită din cauza faptelor făcute de presupusul ei tată.

În timp ce mulți au scris mesaje împotriva ei, unii comentatori au apărat-o: „Nu o judeca... nu este vina ei”.

Vladimir Putin mai are două fiice din căsnicia cu Lyudmila Putina

Vladimir Putin are două fiice cu Lyudmila Putina, fosta primă doamnă a Kremlinului, Maria și Katerina.

La fel ca Luiza, niciuna dintre ele nu a comentat despre războiul pornit de Rusia contra Ucrainei. Ultimele informații sugerau că Putin a ordonat familiei sale să se ascundă într-un buncăr de lux, cu echipamente de înaltă tehnologie, din Siberia.

Citește și: Cine e Alina Kabaeva, femeia despre care se crede că e iubita lui Vladimir Putin. Există zvonuri că i-ar fi dăruit mai mulți copii

„În timp ce te plimbi prin Monaco, oameni din generația ta mor în Ucraina din cauza tatălui tău.”, i-a mai scris cineva Luizei Rozova.

Mai multe informații detaliate despre războiul dintre Ucraina și Rusia găsiți pe observatornews.ro.

Ce a apărut pe contul Olenei Zelenska, soția președintelui Volodimir Zelenski. Mesajul ei în plin război Ucraina - Rusia... Apple a luat o decizie radicală la scurt timp de la izbucnirea războiului din Ucraina. Care a fost gestul neașteptat al ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x