Antena Căutare

Răsturnare de situație! Cine este bărbatul care și-a înjunghiat soția, iar apoi s-a rănit ca totul să pară un atac

Apar noi detalii în cazul celor două persoane găsite înjunghiate în mașină. Mai exact, una dintre ele este nimeni altul decât omul de afaceri din Prahova Mihai Tufan. 

Răsturnare de situație! Cine este bărbatul care și-a înjunghiat soția, iar apoi s-a rănit ca totul să pară un atac
Răsturnare de situație! Cine este bărbatul care și-a înjunghiat soția, iar apoi s-a rănit ca totul să pară un atac

Potrivit primelor informații furnizate de surse judiciare, omul de afaceri din Prahova și-ar fi atacat soția cu un cuțit, după care s-a tăiat singur pentru a le spune polițiștilor că a fost vorba de un atac. În prezen, omul de afaceri a fost reținut de polițiști și adus la Tribunalul București.

”În seara de 9 aprilie a.c., prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană, aflată într-un autoturism, oprit pe DN1, pare a fi bolnavă sau rănită. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2, dar și ai Brigăzii Rutiere.

Un bărbat de 47 de ani a fost reţinut, după ce a înjunghiat o femeie, iar apoi şi-a provocat răni cu acelaşi cuţit

În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor. Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict, care a degenerat. La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat. Bărbatul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.”, informează Poliția Capitalei.

Ei sunt polițiștii salvatori de la Lunca Corbului! În toiul nopții, au găsit un bărbat înjunghiat și lăsat să moară în stradă! Agresorul a fost arestat imediat!

Cine este Mihai Tufan

Omul de afaceri prahovean Mihai Tufan, unul dintre cei mai cunoscuți comercianți de energie eletrică din România, pregătește actele pentru dezvoltarea unui bloc cu locuințe pe un teren de lângă Ambasada Chinei, o zonă de lux a Bucureștiului. Prin acest proces ar putea crește valoarea terenului la peste 3,5 milioane de euro. De asemenea, Mihai Tufan este cunoscut și pentru afacerile pe care le-a făcut în domeniile producției de energie și al distribuției de carburanți.

Un medic și-a strâns fiica de gât după ce s-a întâlnit cu prietenii, în plină pandemie de coronavirus: ”Trebuie să respe... Zece curse programate de pe Aeroportul Otopeni, opt fiind chartere pentru transportul muncitorilor sau repatrierea cetăţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x