Antena Căutare

Cine este Dana Ionica, vaduva lui Sergiu Nicolaescu

Dana Ionica, in varsta de 35 de ani, este cea de-a treia soție a lui Sergiu Nicolaescu. Regizorul s-a casatorit in anul 2005 cu producatoarea mai tanara cu 47 de ani decat el, scrie dcnews.ro.

Femeile care au aparut de-a lungul timpului in viața maestrului Nicolaescu au avut, majoritatea, varste mult mai mici decat a sa. Dana Ionica este și ea o dovada a acestui lucru, actuala vaduva a regizorului avand cu 47 de ani mai putin decat el. Producatoarea Dana Ionica l-a cunoscut pe Sergiu Nicolaescu in 1996, pe cand avea doar 18 ani. Regizorul i-a devenit mentor in cinematografie, iar in 2005 cei doi au hotarat sa se casatoreasca.

Pasionata la randul ei de film, sotia regizorului a fost implicata de acesta intr-o serie de proiecte, unul dintre ele fiind pelicula ”15”. ”Pe Dana eu am crescut-o“, a afirmat Sergiu Nicolaescu in 2009 despre femeia cu care si-a petrecut ultimii 17 ani din viata.

Citeste si Jurnalul!

BOR: Sergiu Nicolaescu nu va beneficia de slujba de inmormantare, fiindca va fi incinerat... UPDATE! Traian Basescu, la sedinta CSM: Judecatorii si procurorii nu sunt independenti numai daca nu vor ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x