Antena Căutare

Cine este Luminița Popescu, avocata lui Vlad Pascu. Femeia a mințit în primele declarații despre familia șoferului de la 2 Mai

Popescu Luminița este avocata lui Vlad Pascu. La scurt timp după ce tânărul a fost reținut pentru că a produs tragedia din stațiunea 2 Mai, femeia ieșea și făcea declarații despre familia acestuia. Ulterior, afirmațiile ei au fost desființate de informațiile apărute în presă.

colaj de imagini cu luminita popescu si vlad pascu alaturi de masina avariata in accidentul din statiunea 2 mai Galerie
Popescu Luminița este avocata lui Vlad Pascu. La scurt timp după ce tânărul a fost reținut pentru că a produs tragedia din stațiunea 2 Mai, femeia ieșea și făcea declarații despre familia acestuia. Ulterior, afirmațiile ei au fost desființate de informațiile apărute în presă.

Luminița Popa nega că Vlad Pascu s-ar mai fi drogat în trecut, la fel cum infirma primele zvonuri despre familia acestuia. Ea susținea că Mihail Claudiu Pascu și Miruna Pascu sunt ”oameni simpli, normali”, nicidecum că ar avea o avere fabuloasă, cum se vehicula la vremea respectivă.

”Nu este nici tipul de persoană care s-a vehiculat în zona online, tot ceea ce s-a scris şi s-a spus au fost informaţii de pe anumite imagini. Nu este fiu de beizadea, aşa cum s-a precizat. Părinţii nu sunt oameni cu bani care nu au ce face eu ei şi îi dau copilului să se drogheze, sub nicio formă. Sunt nişte oameni simpli, normali. (...) A recunoscut că a consumat droguri. Urmează să vedem acum persoana care i-a dat. Este o poveste mult mai lungă, mult mai gravă, din punctul meu de vedere şi urmează a se descoperi ce s-a întâmplat”, a povestit avocata în fața jurnaliștilor, în data de 20 august 2023.

Citește și: Cu ce s-ar ocupa părinții lui Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai. Monica Tatoiu: ”Tatăl lui mă amenința și mă înjura”

Întrebată dacă a fost pentru prima oară când Vlad Pascu a consumat droguri, avocata nu a stat pe gânduri și a afirmat: „Da, din câte am înţeles, nu este consumator. Le-a primit în Vama Veche”.

Ulterior, declarațiile Luminiței Popescu au fost desființate de presă. Vlad Pascu provine dintr-o familie cu o situația financiară foarte bună și, nu o dată, a fost prins de polițiști cu droguri. Ba mai mult, tânărul și consuma, cum reiese dintr-o filmare postată chiar de el în social media, în care persoana cu care era afirma că nu sunt toxicomani, ci oxicomani, făcând referire la pastilele pe care le luau.

Cât despre averea familiei Pascu, Observator titrează că Mihail și Miruna dețin peste 300 de imobile, cu o valoare de câteva milioane de euro.

Citește și: Părinții lui Vlad Pascu au un trecut spectaculos. Ce legătură au afaceriștii cu unul dintre locotenenții lui Sile Cămătaru

Cine este Luminița Popescu, avocata lui Vlad Pascu

Cea care îl apără pe Vlad Pascu se numește Luminița-Daniela Popescu și este avocat definitiv la Baroul Constanța, încă din 13 august 1997. Cu 26 de ani de experiență în spate, Luminița Popescu are drept la concluzii la toate instanțele, arată portalul avocat365.ro.

Presa din Constanța scrie că avocata desemnată să-l apere pe șoferul care a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai este sora Marilenei Dragnea, cea pe care organizația PSD Constanța a numit-o subprefect.

Ba mai mult, se pare că Luminița Popescu este chiar avocatul care reprezintă organizațiile PSD Constanța în toate problemele juridice și în fața instanței.

Marilena Dragnea este fost membru PNL și fost candidat PNL la funcția de primar al Năvodariului. Ulterior, ea a fost primită în organizația PSD Constanța. Sunt promovarea lui Felix Stroe, scrie Constantainfo, a ajuns subprefect.

Citește și: Episodul halucinant cu Vlad Pascu și serviciul de urgență, din mai 2023. Ce a făcut șoferul care a provocat accidentul de la 2 Mai

Cine este femeia cu care s-a iubit Cristian Cioacă după dispariția Elodiei Ghinescu: "Mi s-a tăiat respirația când ... Definiție beizadea. Ce înseamnă termenul folosit în presă pentru a îl descrie pe Vlad Pascu, autorul accidentului de la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x