Antena Căutare

Cine este primul cadru medical din Suceava, mort de coronavirus: „Suntem în stare de șoc”

În timp ce numărul de morți de coronavirus în România este tot mai mare, apar și dramele din spatele celor dispăruți.

Cine este primul cadru medical din Suceava, mort de coronavirus: „Suntem în stare de șoc”
Ambulanțier din Suceava, mort de coronavirus | Monitorul de Suceava

Este și cazul lui Cristian Stupiuc, un ambulanțier de la Stația Suceava, care s-a stins din viață din cauza coronavirusului, fiind primul cadru medical din zona roșie a României care a pierdut lupta.

Bărbatul de 53 de ani a murit în cursul zilei de marți.

Potrivit colegilor, în urmă cu circa două săptămâni s-a simțit rău și a plecat acasă. Pe 23 sau 24 martie, a mers la Direcția de Sănătate Publică Suceava și, pentru că avea simptome sugestive pentru infecția cu coronavirus, a fost testat.

În data de 30 martie a fost confirmat pozitiv, dar din păcate nu a mers la spital, încrezător că organismul său va învinge coronavirusul. N-a fost așa, în ultimele zile starea i s-a agravat și marți, 7 aprilie, din păcate a decedat la domiciliu. „Suntem în stare de șoc, am pierdut un coleg foarte drag și nu ne vine să credem”, a declarat doctorul Adrian Săraru, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Suceava pentru Monitorul de Suceava.

Cristian Stupiuc lucra la Ambulanța Suceava de peste 20 de ani, la fel ca și tatăl lui, de asemenea ambulanțier la SAJ Suceava.

Ți se rupe sufletul! Un medic a mutat zeci de cadavre în camioane frigorifice pentru că morga e plină: ”Suntem copleșiți... „Au lăsat-o pe doamna Emilia să moară. Tușea sânge. Am stat cu ea în salon, fără să știu că are Covid-19. Niciun medic n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x