Antena Căutare

Cine este tânăra de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului. Fata ar fi contractat virusul de la frații ei întorși din Anglia ca să-și înmormânteze mama

Nu mai puțin de 40 de persoane au fost ucise de coronavirus în România, iar cea mai tânără victimă are 27 de ani. Este vorba despre o femeie din județul Botoșani, care ar fi contractat virusul de la frați de-ai ei, care s-au întors de curând din Marea Britanie. 

Cine este tânăra de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului. Fata ar fi contractat virusul de la frații ei întorși din Anglia ca să-și înmormânteze mama
Cine este tânăra de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului

Tânăra în vârstă de 27 de ani este din localitatea Cândești, județul Botoșani, iar primarul localității a dezvăluit că ea suferea de mulți ani de diabet zaharat de tip 1. Ba mai mult, edilul este de părere că aceasta ar fi contractat virusul de la fraţi de-ai săi care s-au întors din Marea Britanie pentru a participa la funeraliile mamei.

Alte două decese cauzate de coronavirus în România. Una dintre victime, o tânără de 27 de ani, bolnavă de diabet

„Provine dintr-o familie foarte necăjită. Era necăsătorită. Era bolnavă de mică şi mai avea un frate care trăieşte în cărucior, împreună cu care locuia în aceeaşi casă”, a declarat primarul.

Tânăra de 27 ani a ajuns sâmbăta trecută la Spitalul Municipal Dorohoi în comă diabetică. De acolo a fost preluată de un echipaj SMURD, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati. Ulterior, ea a fost transferată între mai multe secţii ale spitalului, iar la final a ajuns pe Secţia de Terapie Intensivă.

Inconștiență uriașă! Mai mulţi tineri din Teleorman au transmis, live, pe Facebook, în timp ce erau la grătar în pădure: ”Ieșiți din case, nu există coronavirus!”

Femeii i-au fost recoltate probe biologice pentru COVID-19 pe 22 martie, care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Iaşi. Rezultatul testării din data de 23 martie a fost pozitiv. Ea a murit duminică la Spitalul Boli Infecţioase Iaşi.

Alexandru Rafila, un nou avertisment pentru români: ”Cel mai probabil luni vom depăşi 2.000 de cazuri, întrăm în scenari... Alexandru Rafila: Nu are niciun fel de rost să încercăm să ne testăm cu orice preţ, pentru că beneficiile unei astfel de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x