Antena Căutare

Cine sunt norocoșii revoluției fiscale 2018

Milioane de salariati ar putea fi invidioși pe norocoșii revoluției fiscale.

Revoluția fiscală 2018 nu doar a tăiat în carne vie, ci se pare că a făcut și oameni fericiți.

Milioane de salariați ar putea fi invidioși, așadar, pe norocoșii revoluției fiscale. În timp ce salariile din domenii vitale precum sănătate sau învățământ, au scăzut, angajații din alte domenii au primit o veste excelentă.

Norocoșii revoluției fiscale 2018

Norocoșii revoluției fiscale 2018 vor beneficia de creșteri salariale de 400 de euro, din bani proveniți din buzunarul statului. Cine sunt aceștia? Este vorba despre personalul din cadrul Autorității Aeronautice Civile Române, unde salariul mediu crește cu aproximativ 400 de euro.

Cum se calculează salariul tău, pe ianuarie 2018! Guvernul: Spune-mi cât câștigi pe hârtie, ca să-ți spun cu câți bani rămâi în buzunar!

Mai mult, și personalul Aeroportului International Mihail Kogalniceanu – Constanța beneficiază de o crestere salariala de circa 100 de euro. Un castig mediu lunar, determinat pe baza cheltuielilor cu salariile recalculate, este stabilit la 4.143 lei, cu 447 lei mai mult față de anul trecut. Astfel că, sunt prevăzute investiții în valoare de circa 16 milioane lei, din care 13 milioane lei alocati de la buget, conform proiectului de buget.

Printre ”perdanții revoluției fiscale 2018” se numără însă și mii de bugetari care au primit salarii mai mici.

sursa: extranews.ro

AJUTOARE SOCIALE 2018. Lovitură cruntă pentru cei care primeau ajutoare sociale. E OFICIAL... Statul îți dă bani! Milioane de români vor beneficia de ajutor. Câți primesc și cineva va beneficia de ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x