Antena Căutare

Noi restricții în trafic! Vezi care sunt drumurile ÎNCHISE!

Circulaţia este întreruptă, miercuri dimineaţă, pe tronsonul Lehliu - Feteşti al autostrăzii A2 şi pe DN 24D Bălăbăneşti-Tulceşti, în judeţul Galaţi, informează Centrul Infotrafic din Poliţia Română

Circulaţia este întreruptă, miercuri dimineaţă, pe tronsonul Lehliu - Feteşti al autostrăzii A2 şi pe DN 24D Bălăbăneşti-Tulceşti, în judeţul Galaţi, informează Centrul Infotrafic din Poliţia Română, scrie Antena3.

De asemenea, pe mai multe drumuri naţionale este restricţionat traficul greu. Astfel, pe DN 22 Râmnicu Sărat (Buzău) - Brăila, DN 3B Călăraşi - Feteşti (Ialomiţa) şi DN 5B Giurgiu - Ghimpaţi este oprită circulaţia maşinilor de peste 7,5 tone, iar pe DN 22 Mihai Viteazul - Ovidiu (Constanţa) şi pe DN 2C Pogoanele - Costeşti (Buzău) sunt restricţii de trafic pentru autovehiculele de peste 3,5 tone.

Pe DN7C (Transfăgărăşan), între kilometrii 57 şi 104, în zona localităţii argeşene Arefu, a fost impusă o restricţie de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Sfaturi pentru şoferii care se încumetă să plece la drum... Lacrimi şi multe regrete: Medicul Radu Zamfir a mers în casa familiei Aurei Ion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x