Antena Căutare

Clipe de coșmar trăite de trei frați la o stână din Avrig: Sunt bătuți, înfometați și dați la câini

Trei frați de la o stână din Avrig, județul Sibiu, nu știu ce înseamnă o familie cu adevărat. Sunt bătuți, ținuți flămânzi și chiar dați la câini de propriul părinte.

Clipe de coșmar trăite de trei frați la o stână din Avrig: Sunt bătuți, înfometați și dați la câini
Copii batuți, înfometați și dați la câini | Ora de Sibiu

Luni seara, copiii s-au întors mai târziu cu vitele de la păscut. Au fost mai întâi bătuți de fratele mai mare, în vârstă de 15 ani, iar apoi a urmat tatăl.

Mai târziu, au fost puși să doarmă în țarcul câinilor.

Coșmarul copiilor, doi băieți de 10 și 11 ani și o fată de 13 ani, a început în urmă cu cinci ani, când mama lor a murit.

Rămași pe mâna tatălui, adolescenții au avut parte de o adevărată tortură psihică și fizică. Mai mult, fata ar fi fost violată chiar de propriul tată, scrie Ora de Sibiu.

„A început băiatul cel mare, care are 15 ani şi apoi i-a luat în primire tatăl. Pe cel mic l-au dat la câini. E tot lovit şi muşcat. Are răni şi mai noi şi mai vechi pe corp. Nu e prima dată când face asta. În fiecare zi îi bate şi îi ţine flămânzi. Fata a fost violată de tată. E tot timpul băut şi se dă la ea”, a povestit mătuşa copiilor.

Veniți să ancheteze la fața locului, oamenii legii și reprezentanții Direcției Generale pentru Protecția Copilului Sibiu au decis ca trei dintre copii să fie duși la un centru de plasament.

Asistentă de la Spitalul Județean din Deva, în stare gravă, după ce a fost scuipată de o bolnavă cu noul coronavirus: ”Ș... ”Lupt până la capăt! Mărturisesc că nu imi e frică pentru mine!” Primele declarații ale medicului Ema Pascal, voluntar î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x