Antena Căutare

Clubul Reading a ajuns la un acord cu Inter Milano pentru Puşcaş

Clubul Reading a ajuns la un acord cu Inter Milano pentru achiziţionarea lui George Puşcaş, susţine presa italiană, potrivit căreia jucătorul ar urma să facă astăzi vizita medicală.

Sky Sport Italia şi Sportitalia au anunţat că Reading a oferit 8 milioane de euro, plus bonusuri de două milioane de euro pentru transferul jucătorului.

Numele lui Puşcaş a fost menţionat în ultimele zile şi în legătură cu Birmingham City, dar oferta de la Reading a fost mai avantajoasă, notează football-italia.net.

George Puşcaş a revenit la Inter Milano după ce echipa la care a evoluat sezonul trecut în Serie B, Palermo, a fost retrogradată în Serie D, din cauza problemelor financiare.

Gruparea din Milano nu intenţionează să-l păstreze pe internaţionalul român de tineret şi jucătorul este în atenţia mai multor echipe din Italia şi din alte ţări europene, între care Fiorentina, ŢSKA Moscova, Hamburg şi Saint-Etienne.

Sursa : news.ro

Braşov: Doi bărbaţi, cercetaţi pentru braconaj după ce au apărut imagini cu un pui de râs cu răni grave... Investiție de 1,65 de milioane de lei pentru Aeroportul Internațional Henri Coandă București. A fost achiziționat un nou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x