Antena Căutare

COD GALBEN de furtuni si ploi, in Vestul tarii!

Meteorologii au emis cod galben de ploi si vijelii in Maramures, Crisana, Banat, cea mai mare parte a Olteniei, precum si in vestul si nordul Transilvaniei. Atentionarea intra in vigoare vineri, la ora 21.00 si este valabila pana sambata, la ora 21.00.

VEZI prognoza meteo pentru weekend

Potrivit atentionarii emise de meteorologi, vor fi ploi cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce pot avea si aspect de vijelie si caderi de grindina.
De asemenea, instabilitatea atmosferica va fi mai accentuata la noapte si maine dupa-amiaza, iar cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 60...65 l/mp.

PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE:

Vineri, vor fi innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, indeosebi dupa-amiaza, in Banat, Crisana, Maramures si zona de munte, iar spre seara si noaptea si in Oltenia si Transilvania. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor fi local mai insemnate.
In restul teritoriului cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala izolat, spre sfarsitul intervalului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 30 de grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre 12 si 18 grade. Presiunea atmosferica va scadea.

Sambata, vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari si vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si conditii de grindina, pe arii extinse in vestul si sudul tarii, local in centru si nord si izolat in est.
Pe arii restranse cantitatile de apa vor putea fi mai insemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 29 de grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre 12 si 20 de grade.Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

Duminica, vremea se va mentine in general instabila. Vor fi innorari, averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si conditii de grindina in cea mai mare parte a tarii, exceptand regiunile estice unde astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restranse, indeosebi dupa-amiaza si noaptea.
Izolat cantitatile de apa vor putea fi mai insemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 29 de grade, iar cele minime se vor situa intre 12 si 20 de grade.

VEZI prognoza meteo pe urmatoarele 10 zile

Jaf la casa de schimb valutar din Arad... Furtunile au facut ravagii in Vestul tarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x