Antena Căutare

Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi! Județele care se află sub COD GALBEN de ploi torențiale!

Vești proaste de la meteorologi, întrucât vremea continuă să fie instabilă, iar mai multe județe din țară se află sub cod galben de ploi torențiale. 

Așadar, începând de azi, 9 iunie, de la orele 18:00, până duminică, 10 iunie, la ora 06:00, în județele Mehedinți, Gorj, Dolj, Caraș-Severin și local în județul Hunedoara se vor semnala averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și căderi de grindină.

De asemenea, conform meteorologilor, cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și punctiform 40...50 l/mp, iar local și temporar vor fi manifestări de instabilitate atmosferică pe parcursul zilei de sâmbătă, 09 iunie, în vestul, sud-vestul și nord-estul țării, precum și în zona de munte.

De asemenea, de duminică, de la orele 14:00, până luni, la orele 23:00, este în vigoare o informare de instabilitate atmosferică.

În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în vestul, centrul, nordul și nord-estul teritoriului, precum și la deal și la munte. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua și aspect de vijelie și căderi de grindină. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala doar izolat.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 15...20 l/mp și izolat 30...40 l/mp.

Vești senzaționale pentru românii care își caută loc de muncă! Peste o mie de posturi sunt disponibile! Vezi unde și pe ... A murit ”Crăiasa Înălțimilor”! Prima femeie aviatoare din România s-a stins din viață la 91 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x