Antena Căutare

Atenționare de maximă importanță! Pericol mare de INUNDAȚII într-un județ, în următoarele ore

O atenţionare Cod portocaliu de inundaţii a fost emisă, luni, de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA).

O atenţionare Cod portocaliu de inundaţii a fost emisă, luni, de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA).

Atenționarea de Cod portocaliu este valabilă până la ora 22.00, pe râul Sebiş, pe raza judeţului Arad.

Potrivit hidrologilor, în următoarele şapte ore, se vor produse scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri rapide de debite şi niveluri, cu posibile depăşiri ale Cotelor de inundaţie, pe râul Sebiş - bazin superior şi afluenţii aferenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţul Arad).

INHGA precizează, potrivit Agerpres. că fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe unele râuri din bazinul hidrografic Moneasa.

Situaţie revoltătoare! O maşină a fost la un pas să fie lovită de tren în localitatea Zam, judeţul Hunedoara... Scene șocante în Giurgiu, după ce un bărbat a fost înjunghiat în trafic! Totul s-a întâmplat din cauza geloziei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x