Antena Căutare

NOWCASTING: Au fost emise avertizări de cod PORTOCALIU și GALBEN de PLOI și FURTUNI puternice!

Ploile au revenit. Administrația Națională de Meteorologie a emis o avetizare de tip cod portocaliu și galben de ploi și furtuni puternice.

Ploile au revenit. Administrația Națională de Meteorologie a emis o avetizare de tip cod portocaliu și galben de ploi și furtuni puternice.

Astfel, în intervalul 17:15 si 18:15 în județul Iași se vor semnala ploi cu caracter torențial ce vor cumula cantități de apă ce vor atinge și depăși izolat 35..40 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de dimensiuni medii și mari, recvente descărcări electrice.

În intervalul 17:00 - 18:00, nordul județului Constanța se află sub cod galben de ploi. Aici se vor semnala descărcări electrice, grindină de medii dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, cantitaţi de precipitatii ce pot depăşi izolat 25 l/mp.

Vedetele, revoltate: Peste 450 de arbori din Parcul Copou din Iași, marcați pentru a fi tăiați... Interviu exclusiv! Copilotul lui Adrian Iovan vrea să revină la manşă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x