Antena Căutare

Colectiv, un an. Pavlos, eroul care a murit și a înviat: ”A trebuit să calc oameni în picioare!”

Pavlos e varianta greceasca a lui Paul şi care in latina era sinonimul pentru umil. Pavlos este şi numele unuia dintre eroii de la Colectiv. Un puşti despre care poţi spune orice, dar nu că este umil. La 16 ani a învins Moartea de două ori.

Aşa sună schimbarea pentru Pavlos. Lucrează la ea în apartamentul închiriat de lângă Bruxelles. Pe noptieră, înrămată, stă singura fotografie a lui cu Alex Pascu, solistul de la Goodbye to Gravity. Muzica îl linişteşte şi se adânceşte în studiu pentru ca zilele să curgă mai uşor. Mai tot timpul bate nervos din degete. Nu mai are prea multă răbdare.

În primele 3 luni după tragedie a stat în comă şi prea multe n-a simţit. A fost greu doar pentru ceilalţi. Când a ajuns în Belgia, la câteva zile după Colectiv, medicii s-au speriat că l-au adus degeaba. Inima lui se oprise în avion.

Colectiv, un an. Teodora, copilul care a refuzat să strige: ”Chiar dacă mă ardea foarte rău, am zis să nu ţip”... Colectiv, un an. Imaginile nemaivăzute ale groazei surprinse în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Floreasca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x