Antena Căutare

Consecințe devastatoare! Metorologii avertizează dur: "Răul abia vine. În următorii ani, verile vor fi tot mai calde"

Fermierii se uită îngroziți spre cerul de unde nu a mai căzut picătură de ploaie de săptămâni bune. La picioarele lor, pământul crăpat le înghite culturile de floarea-soarelui și mai ales pe cele de porumb.

Fermierii se uită îngroziți spre cerul de unde nu a mai căzut picătură de ploaie de săptămâni bune. La picioarele lor, pământul crăpat le înghite culturile de floarea-soarelui și mai ales pe cele de porumb. Şi răul abia vine.

Urmează o vară secetoasă, iar metorologii avertizează agricultorii să folosească raţional apa la munca pământului.

Cea mai călduroasă lună aprilie, de când se fac măsurători, a uscat puternic pământul. Porumbul semănat, luna trecută, de exemplu, are acum nevoie de apă ca să poată încolţi, dar solul de la suprafaţă nu mai are deloc, aşa că nu se poate hrăni.

În următorii ani, verile vor fi tot mai calde, cu arşiţă tot mai persistentă. Temperatura medie a aerului va creşte cu 1,3 grade celsius. Şi ploile vor fi cu 10% mai puţine, în special, în Sud şi Sud-Est.

Un taximetrist s-a dezlănţuit în trafic: "Cine-i țăran, bă? Dobitocule care ești!" Imaginile au stârnit revolt... 10.000 de lei, suma pusă pe capul ucigaşului fetiţei de 5 ani. Toată suflarea îl caută. Dacă îl cunoști, anunță autorită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x