Antena Căutare

Constanta: Fata de 12 ani, tinuta in lanturi, dupa ce a fost cumparata

O fata de 12 ani dintr-o familie de tigani turci a fost tinuta in lanturi timp de mai multe zile. Parintii ei o vandusera unei familii din Valu lui Traian, in vederea casatoriei. Fata a fost preluata de politisti si reprezentanti ai Directiei pentru Protectia Copilului, informeaza Mediafax.



Potrivit reprezentantilor Politiei, fata ar fi fost vanduta pentru casatorie, practica obisnuita in familiile de romi. Ea a fost legata de pat pentru ca ar fi incercat sa fuga.

"Anuntul la 112 a fost facut chiar de minorul de 12 ani, care a anuntat politia pentru ca nu o voia pe fata", a declarat purtatorul de cuvant al DGASPC Constanta, Roxana Onea.

Copila a fost preluata de reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Constanta si dusa la Institutul de Medicina Legala pentru a fi consultata.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

Bucurestiul ar putea avea 7 sectoare si granite extinse. Vezi harta!... UPDATE! Cazul fetei de 12 ani din Constanta, tinuta in lanturi: Mama si viitoarea soacra, retinute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x